REVIEWS VAN KLANTENPlaats hier je reactie21/11/20

We zijn super tevreden met het stoere geboortekaartje van onze kleine meid. Joyce reageert snel op e-mails en denkt goed met ons mee. Snelle levering van de kaartjes en toen er een klein dingetje mis was op een paar kaartjes werd dit direct opgelost! Onwijs bedankt!
Marije, Arne en Fenne


19/10/20

Na het geweldige kaartje van onze dochter Pippa vorig jaar en alle toffe en leuke reacties die we hierop kregen wisten we al snel dat wij bij een tweede ook weer een kaartje van Rocking Cards moesten hebben. En wat is ook dit kaartje weer super tof geworden voor onze zoon Teddy! Joyce denkt altijd met je mee, reageert snel en zorgt er uit eindelijk voor dat het een geweldig kaartje wordt helemaal zoals jij (in dit geval; wij) dit wilden! Thanks again :)
Charlotte en Dennis


06/10/20

En weer is het Joyce gelukt! Na een stoer en tof kaartje voor onze zoon en dochter, nu een bijpassende versie voor onze dochter Sjors! Met eindeloos geduld en snelle reacties op iedere mail met wispelturigheid van onze kant, is het weer een topper geworden! De bijpassende flessenopeners en buttons mochten ook dit keer niet ontbreken. Veel dank voor alles Joyce! We raden deze samenwerking met betrokkenheid, persoonlijke touch en professionaliteit iedereen aan!
Lieve groetjes, Max en Tara en een knuffel van Mees, Lies en Sjors!


19/08/20

Ontzettend blij zijn wij met het originele kaartje voor onze derde kleintje. Eens wat anders dan het meest zoetsappige wat je voorbij ziet komen. Lekker stoer! Een mooie aanduiding voor de geboorte van je baby. Wij zijn blij! Daarnaast heel goed contact gehad met Joyce. Ik vond het prettig telefonisch te bespreken. Geen probleem, alle tijd en er is zo veel mogelijk. Maakt niet uit wat of in welk stadium je zit. Super fijn! Niets is gek. Die postzegel pdf vind ik ook heel gaaf! Kortom, wij zijn reuze enthousiast en raden een samenwerking met Joyce zeker aan als je ook valt voor deze stijl. Oja, kwaliteit papier is ook helemaal top! En de kleuren zo mooi :)
Nick en Kiki


28/07/20

Voor onze dochter Cara waren we lang op zoek geweest voor een stoer, mooi grafisch geboortekaartje. Via instagram kwamen we terecht bij Rocking Cards.
Na een positieve ervaring in 2019 met de bestelling en heel veel leuke reacties op ons kaartje en geboortebord, sloot Joyce onze correspondentie af met 'wellicht tot ziens'. Mijn man en ik hadden smakelijk gelachen, niet wetende dat we het jaar erop in 2020 opnieuw in blijde verwachting zouden zijn van onze dochter Ruby. Vanaf dag 1 stond echter al wel vast dat we opnieuw kaartjes zouden bestellen bij Rocking Cards.
Niet alleen zijn de ontwerpen van de kaartjes super mooi, de kwaliteit van de kaartjes is goed en Joyce denkt fijn met je mee of het nu gaat om extra kaartjes met een kleine boodschap of bij het samenstellen van een nieuw kleurenpalet voor bestaande ontwerpen. Ze heeft persoonlijk contact en zorgt ook voor een snelle service.
Het geboortebord van Ruby staat inmiddels te shinen aan de gevel. Net als het geboortekaartje van Cara zal ook het geboortekaartje van Ruby dienen als naambordje op haar slaapkamerdeur.
Nogmaals thanks Joyce, wellicht tot ziens!
Stephanie en André


15/07/20

Wij zijn mega blij met het geboortekaartje van onze Nova. Het was super makkelijk communiceren via de mail en de ontwerpen in pdf. Erg persoonlijk en professioneel!
Oscar en Esmee


30/05/20

In 2016 hebben we een tof kaartje laten ontwerpen voor Sef en nu voor onze Gies. Heel erg bedankt voor het toffe en stoere geboortekaartje van Gies - gebaseerd op het kaartje 'Fender'. Alles was mogelijk en niets was te veel moeite. We krijgen erg veel leuke reacties op het kaartje. De kleuren donkergroen en okergeel zijn erg mooi, mooi luxe papier en natuurlijk stoer. Ook de zelf ontworpen postzegel valt in de smaak.
Groetjes van Maikel en Linda


28/02/20

Wij zijn na een lange zoektocht naar leuke en hippe geboortekaartjes via #geboortekaartjes op Instagram bij Rocking Cards terecht gekomen.
Vanaf het begin was de communicatie en service meer dan uitstekend, zowel via de e-mail als per app. Wij hebben zelf onze aanpassingen kunnen doorvoeren en de aanpassingen werden dezelfde dag nog doorgevoerd.
Al met al hebben wij onwijs leuke reacties ontvangen op de kaart en zijn wij ongelooflijk blij dat we onze geboortekaart en kraamborrelkaart bij Joyce van Rocking Cards hebben laten maken.
100.000 x dank voor de goede en enthousiaste service, Joyce.
Danny, Hanna, Noé en Maes


26/02/20

Super bedankt voor het originele kaartje, het is zo enthousiast ontvangen door iedereen. Ook wil ik je bedanken voor de snelle reacties en de ideeën over hoe en waar we welke gegevens konden plaatsen. Mochten we weer iets te vieren hebben nemen we zeker weer een kijkje bij Rocking Cards.
Groetjes Anusha, Jerry, Isa en Evi


12/02/20

Hee Joyce!
De kaartjes zijn overal aangekomen. Had er ook net genoeg haha!
Wat zijn we blij met de kaartjes die je voor onze jongens gemaakt hebt.
Vooral na wat er gebeurd is met Ties..
Dat kaartje blijft een kunstwerk voor ons en zal nooit in een kast of la eindigen.
En dan dat kaartje voor Pleun! Pleun is een geschenk en dat kaartje is voor ons net zo veel waard als die van de mannen.
Erg bedankt voor alles en voor de fijne communicatie! ♥
Heel veel liefs,
Adrie, Kim, Guus, Ties ☆ en Pleun


02/02/20

Mijn man en ik waren al een poosje op zoek naar een geboorte kaartje voor ons zoontje maar vonden nooit echt waar we naar op zoek waren... Tot we op de site van Joyce terecht kwamen. Wat een leuke, originele kaartjes. We hadden zelfs moeite met kiezen! We zijn erg blij met het kaartje dat we gekozen hebben en het past perfect bij ons zoontje Camiel!
We hebben erg veel complimenten gekregen en hebben je gegevens al een paar keer moeten doorgeven. Bij een volgend kindje moeten we zelfs niet nadenken, we komen direct terug bij jou!
Tino & Minne (uit België)


14/01/20

Dat we voor het geboortekaartje van Ties weer bij Rocking Cards zouden bestellen was vanzelfsprekend. Bij Juul waren we al zo super tevreden over de samenwerking, de service en het eindresultaat.. En nu weer!
Lekkere stoere kleurrijke kaarten en niet te zoet en schattig.
Top werk Joyce!
Frank, Els, Juul & Ties


27/11/19

Hi Joyce, de kaartjes zijn vandaag aangekomen en zien er super uit! :)
Heel erg bedankt voor alles, jouw service was top, de communicatie verliep super en fijn dat je met ons meedacht. We zijn erg blij met het eindresultaat! :)
Mark en Robin


25/10/19

De reacties op het kaartje zijn super positief zoals bijv deze: "De letters komen helemaal uit de kaart, maar de envelop is gewoon plat!" Extra leuk natuurlijk, omdat ik er zelf ook zo blij mee ben. Super bedankt voor de samenwerking. Vooralsnog geen tips of opmerkingen. Of nou ja: ga zo door!
Nina, Paul en Bowi


22/10/19

We hebben tot nu toe allemaal leuke reacties op ons geboortekaartje. Dank voor al je service en flexibiliteit. Superfijn om op deze manier een tof kaartje te hebben!
Wout, Elcke en Julius


04/10/19

We zijn dolblij met het geboortekaartje voor Sam en worden echt overladen met complimenten over de unieke stijl! De samenwerking met Joyce ging top en snel. We kunnen het iedereen aanraden.
Pieter en Tamara


30/09/19

Hoi Joyce, We zijn superblij met het geboortebord. Ook de kaartjes waren echt geweldig. We krijgen hier leuke reacties op, dus die complimenten zijn voor jou! Heel veel succes met je kaartjes en wie weet tot ziens.
Groetjes Robin, Birgit en Lot


02/09/19

Voor de derde keer kaartjes besteld! Telkens krijgen we super enthousiaste reacties van de kaartjes! Net even wat anders dan anders!! Thanks Rocking Cards!
Henri, Natascha, Abby, Lou en Kik


17/06/19

Bedankt voor het geweldig leuke, toffe en mooie kaartje wat je voor onze Pippa gemaakt hebt. Wij komen zeeeeeeeeker nog een keer bij je terug!!
Groetjes,
Dennis en Charlotte en een knuffel terug van Pippa!


11/06/19

Morning Joyce!!! We hebben de kaartjes binnen en wow we vinden ze echt fantastisch!!! Ze zijn ook al op de post en we hopen dat ze vandaag bezorgd worden!
En het forex bord..... wow!!!! Prachtig! Dikke pimp voor Eli’s kamer!!!!!!
Super bedankt voor al je hulp en creativiteit! Had voor ons niet mooier gekund! Een lekker strak & stoer kaartje!!!
En het papier, mag je het weleens papier noemen?! Echt amazing! Heel dik!!!! Heel mooi!! Heel stoer!!!! Wij zijn blij!!!
Theo, Milou, Jocel en Eli


02/06/19

Hi Joyce, de kaarten zijn binnen en wat zijn ze moooi!!! We verwachten morgen de handgeschreven enveloppen. Dank voor alle moeite en emailwisselingen, you rock!
Groet van Laurens en Majella


22/05/19

Hi Joyce, De kaartjes zijn op de bus en het bord hebben we gisteren ontvangen en staat nu nog in de woonkamer te shinen, maar gaat vandaag de lucht in ;-) .
We hebben van het weekend al een aantal kaartjes uitgedeeld en al positieve reacties ontvangen. En op de vraag waar we ze besteld hadden, natuurlijk ook aangegeven :).
Zelf vinden we de kaartjes heel erg leuk, stoer, kort & krachtig. Perfect voor Cara en perfect voor ons. Nogmaals bedankt en heel veel succes met Rocking Cards.
Groetjes,
André, Stephanie en Cara


05/04/19

Superblij met de mooie kaarten (perfecte kwaliteit!), de heldere en prettige en persoonlijke communicatie, en bovenal de klantvriendelijkheid! We gaan Rocking Cards bij iedereen die we kennen aanbevelen!
Coen en Susan


03/04/19

We zijn heel erg blij met het mooie kaartje voor Mick! Heel veel leuke reacties gehad. We hebben heel lang getwijfeld over wat voor een kaartje we wilden totdat we hét kaartje op Rocking Cards zagen. Ik was gelijk verliefd. Door het super snel reageren van Joyce, hadden we binnen een no time het perfecte kaartje thuis liggen! Heel erg bedankt!!
Leslie en Kris


02/04/19

Hey Joyce! Ontzettend blij zijn we met het stoere kaartje voor onze kleine Boaz. We krijgen er heel veel leuke reacties op! Dank je wel voor hoe het hele proces is verlopen: snel, precies en soepel. Net wat we nodig hadden na de turbo-geboorte van Boaz. Nogmaals bedankt voor alles!
Tot de volgende, Mike en Ilse


03/02/19

Bedankt voor de mooie geboortekaartjes van onze dochter Bowie. De reacties waren echt geweldig. En wat ik erg bijzonder vond was je enorm snelle reactie op iedere mail, en zonder moeite een proefje opsturen per post! Enne.. je enthousiasme spat door het computerscherm!
De groeten uit Den Bosch,
Familie Van de Sande


02/12/18

Hoi Joyce, super bedankt voor je goede en snelle hulp met het geboortekaartje! En wat is ie ontzettend leuk geworden!!!
Alleen maar positieve reacties gehad op dit stoere kaartje, van jong tot oud, iedereen was blij verrast door dit leuke kaartje. Eindelijk weer eens wat anders dan al die zelfde kaartjes die je overal vindt. Heel erg bedankt!
Chris en Mirjam


13/10/18

Dank je wel Joyce, voor de super service! Alles ging zo vlot en soepel. Geen moment hebben we ons teveel gevoeld als we toch nog een kleine verandering wilden. We krijgen veel enthousiaste reacties op het kaartje. En dat is natuurlijk ook altijd leuk!
Martine en Rein


08/10/18

We zijn erg blij met ons mooie geboortekaartje. Fijn om dit samen met Joyce (Rocking Cards) voor de 3e keer te mogen maken/ontwerpen.. Bedankt!!
Gert, Femke, Melle, Pije en Janne


24/09/18

Hoi hoi, hierbij een bericht uit Utrecht! We zochten een originele kaart en vonden die, na tientallen dertien-in-een-dozijn-babykaartensites, bij Rocking Cards. Met superservice, snel en vriendelijk. De reacties op onze kaart waren geweldig en we kunnen Rocking Cards bij iedereen van harte aanbevelen.
'Till the next kid in town :)
Familie De Boer


21/07/18

Hi Joyce, De kaartjes zijn gister goed ontvangen en de eerste zijn verstuurd. Ze zijn echt super mooi!
Nogmaals dank voor je creativiteit en service!!
Cheers,
Jeff, Lian, Spencer en Lo�s (wat klinkt dat mooi) ;)


28/03/18

Wat een mooie kaartjes weer! Top, wij zijn er erg blij mee! Een stoere kaart voor onze stoere man!
Dank je wel en ga zo door! Ik zal je bij iedereen aanbevelen die een leuke kaart wil! (i.p.v. een standaard en tuttig kaartje)
Groetjes van Job, Mariska, Tara en Teun


05/10/17

Dankjewel lieve Joyce voor weer een super mooi geboortekaartje!
We hebben veel leuke reacties gekregen!
Ook een groot compliment voor de fijne manier van communicatie 😊
Bas, Janneke, Morris en Mara


04/10/17

Iets minder dan 2 jaar geleden hielp Joyce ons met een originele, stoere kaart voor onze zoon Mees. Ook nu heeft ze voor zijn zusje Lies een gave kaart ontwikkeld die matcht bij de kaart van Mees.
We waarderen de creativiteit, de betrokkenheid en het meedenken in wat het best passend is bij ons en voor de kaart in zijn geheel. De bijpassende flessenopeners zijn ook weer super! Bedankt!!
Groetjes, Max en Tara en een knuffel van Mees en Lies!


08/09/17

We hebben veel leuke reacties op het vrolijke kaartje ontvangen!
Verder zijn we heel tevreden over de service en de mooie idee�n die je had. Het kaartje past echt bij ons!
Veel groetjes,
Maartje, Kevin, Lynn en Nora


07/09/17

Beste Joyce, Heel erg bedankt voor de goede service, zowel voor het geboortekaartje en het logo. Volgende keer weten we je zeker weer te vinden!
Groeten,
Annefien, Kenneth, Lo�s, Vinn en James


07/08/17

Beste Joyce, Wij willen je via deze weg nogmaals bedanken voor alles. De service die je levert is ongekend. Je denkt mee, levert goede suggesties aan, zet je kennis en expertise in op momenten dat dat wenselijk is. Je persoonlijke interesse en betrokkenheid geeft meteen een binding. Het voelt zeer vertrouwd om met jou zaken te doen.
Het eindresultaat van de kaartjes mag er zijn. We ontvangen heel veel positieve reacties. Wat een stoer kaartje; geen standaardkaartje etc.
Wij zijn er in ieder geval super blij mee, een volgende keer zou ik weer bij je aankloppen. Bedankt!
Een stralende groet,
Rolien


12/07/17

Hallo Joyce,
Waren we nog net niet helemaal voorbereid en kwam onze kleine Ole onaangekondigd heel vroeg. Jij was meteen weer heel snel in je service zodat wij voor de tweede keer via jou een super cool geboortekaartje konden versturen. Hele mooie kwaliteit en de reacties zijn weer heel positief!!
Heel erg blij mee. Dank je wel voor de goede en snelle service.
Groeten Mark, Ilse, Sil en Ole


18/04/17

Wowie,
Weer zo'n vlotte samenwerking, mailtjes sturen, direct reactie, dit nog even uitproberen, dat nog even testen! Wij zijn weer super tevreden over het resultaat. Bij de gynaecoloog zal onze kaart pronken tussen het zoveelste witte kaartje of tussen die met vosjes en uiltjes!
Weer toffe reacties gekregen, van origineel, tot zo tof, ...!
'Nen dikke mercie' voor de service, bereikbaarheid en spontane mailtjes!
Ik denk dat het voor ons hier zal stoppen, maar we maken zeker verder reclame 😉!
Groetjes uit Belgi� van 'de' Glenn, Katrijn, Lot en kleine Juul!


10/04/17

Beste Joyce, Drie maal is scheepsrecht! Drie prachtige jongens en dito geboortekaartjes.. Bedankt voor drie keer fantastische service, meedenken en ontzettend stoere kaartjes!
We komen waarschijnlijk niet meer terug, ons gezin is compleet, maar we wensen je succes met je mooie bedrijf! Veel dank!!!
Neeltje en Xander


03/04/17

En weer meerdere keren de vraag waar we dat stoere kaartje toch vandaan hebben! Joyce, wederom ontzettend bedankt voor het meedenken en de goede service!
Ronald, Anke, Liz en Ravi


13/01/17

Super kaartje! Super service! Complimenten.
Nik & Sanne


19/12/16

Hoi Joyce, we willen je nog even bedanken voor de kaartjes! Iedereen is er heel erg over te spreken en we maken reclame voor je! Echt superbedankt! :)
Groetjes, Kim, Adrie, Guus en Ties


24/10/16

Ook wij voor onze tweede zoon een kaart uitgezocht bij Rocking Cards! Verliefd op het volkswagen busje, dit keer in een andere kleur. Supersnelle communicatie en wederom weer heel blij met het resultaat! Joyce onwijs bedankt!
Liefs Ben, Brigit, Dion en Ian


29/09/16

Lieve Joyce,
Wat heb jij een geduld met ons gehad. Dan weer dit aanpassen en dan weer dat. Je bleef meedenken en toffe kaartjes ontwerpen. Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Wij zijn er super blij mee en krijgen ook heel veel leuke reacties!
Heel veel liefs,
Maurice, Denise, Levi, Loïs en Liv


06/09/16

Joyce, Hartstikke bedankt voor alle service! We hebben een kaartje waar we erg blij mee zijn en leuke reacties op hebben gekregen!
Van jouw kant een super service! Fijn dat je meedenkt en met tips en idee�n komt. Ik geloof niet dat er een derde kindje gaat komen, maar anders weten we je weer te vinden! De bellenblazen vallen ook goed in de smaak, vooral bij Femke :)
Michel, Claske, Femke en Meike


31/08/16

Nogmaals dank voor de ontwerpen, snelle reacties en waardevolle suggesties. Het kaartje is prachtig geworden en het regent positieve reacties!
'Till the next kid in town :)
Jeffrey en Lian


22/08/16

Rocking Cards heeft wederom weer mijn wensen en idee�n verwerkt tot een mooi kaartje! Wat ik zo fijn vind is dat Joyce ook diverse proefjes maakt, zodat je echt keuze hebt. Meedenken, adviseren, letten op details etc. je weet zeker dat het goed zit! Bedankt weer.
Lieve groetjes Frank, Irma, Siz, Madee en Luka


22/07/16

Bij ons 1e zoontje kaartjes besteld die supertof waren!
Nu bevallen van ons 2e kindje en ook deze keer supertof kaartje met top service!
Joyce thanks voor alles, super blij mee!
Veel groetjes vanuit Delft,
Gerard, Senn, Raff en Mandy


19/07/16

Goedemiddag Joyce,
We wilden nog even mededelen dat wij erg veel leuke reacties op de kaartjes hebben gehad. We hebben zelfs twee mooie cadeaus mogen ontvangen in de stijl van het kaartje.
Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking. Suc6 in de toekomst en als we een nr 3 zouden verwachten, dan hoor je zeker van ons!!
Groetjes Manon, Sven, Sjuul en Lotte Mertens


10/06/16

Wat waren we aangenaam verrast toen we de website van Rocking Cards ontdekten en konden ontsnappen aan al die traditionele zoete geboortekaartjes!
Bedankt Joyce voor de snelle service en het blijven meedenken, ook bij de zoveelste vraag om aanpassing :-) Doe zo verder!
Ellen & Peter


01/06/16

Wat een ontzettend goede service! Joyce reageert snel op de mail en komt haar afspraken keurig na. Fijn om deze betrokkenheid in de kaartjes, mailtjes en afwerking terug te zien.
Wij zijn super blij met het geboortekaartje van Finn en hebben vele leuke reacties gehad. Rocking Cards is echt een aanrader.
Joyce...........bedankt!!
Geert en Marjan


11/05/16

We zijn heel erg blij met ons geboortekaartje voor Daan. De Volbeat en Metallica covers maken het geheel mooi af! Leuk dat dit ook de favoriete bands van Joyce zijn.
Je krijgt snel reactie van Joyce en ze past alles gelijk aan naar wens. Ook is ze heel betrokken wat het persoonlijk maakt dat is fijn!
Keep on rocking! \,,/
Monique en Rob


14/04/16

Wij zijn heel blij met het stoere geboortekaartje! En we hebben vele leuke reacties gekregen. Het geboortekaartje is ook al gebruikt als afdruk op een logeerkoffertje.
Daarnaast is de service perfect, door een fout bij de drukker zijn er kosteloos hetzelfde aantal geboortekaartjes afgedrukt en direct naar ons verstuurd. Fijn contact via email gehad en blij met de digitale en papieren proefdruk.
Groetjes Maikel, Linda en Sef


08/04/16

Na lang zoeken naar het perfecte kaartje kwamen we bij Rocking Cards terecht waar we eindelijk ons kaartje vonden. Leuk en erg origineel!
We krijgen er veel positieve reacties op. Het persoonlijke contact, de betrokkenheid, het meedenken, de creativiteit van Joyce en de snelle en goede service waren super! Joyce, heel erg bedankt voor alles!
Martijn, Esther, Boaz en Luca


07/04/16

Het kaartje is (net als bij de geboorte van onze eerste dochter) weer fantastisch! Super goede service en altijd een snelle reactie!!! Bedankt Joyce!!!!
Marlous, Jeroen, Jente en Noa


24/03/16

We krijgen alleen maar toffe reacties op ons geboortekaartje! Superbedankt!
Enne.. Keep up the good work tussen al het zoete geboortekaartjesgeweld :-).
Groet, Tessa en Jim


13/01/16

Super blij met de kaart! En ook super service!!!!!!!!
Danny, Roisin en Jayne


04/01/16

Rocking Cards = origineel, stoer, fijne samenwerking, snelle reacties, creatief meedenken en enorme betrokkenheid!
Joyce, bedankt voor alles, wij zijn erg blij met het kaartje voor onze zoon Mees. Zelf zijn we blij, maar ook de reacties uit onze omgeving waren zeer positief. Wie weet tot ziens.
Groetjes, Max en Tara en een knuffel van Mees!


30/12/15

Ook het kaartje voor onze tweede zoon bij Rocking Cards laten maken. Super tevreden over het meedenken, de communicatie en de kwaliteit van de zeer originele kaartjes! Joyce bedankt maar weer!
Groet Ruud, Marit, Pelle en Deen


27/12/15

Super fijne samenwerking, goede service en volop keuze en mogelijkheden qua het kiezen van de juiste kaart! Joyce, hartstikke bedankt!!
Ilse en Erwin


22/12/15

Hallo Joyce, We hebben de kaartjes gistermiddag ontvangen.
Hartelijk bedankt tot zover. We hebben het contact en de service als erg prettig ervaren!
Vriendelijke groet,
Paul Sliekers en Mandy Tawa�ng


01/10/15

4 september is onze zoon en broertje Jilles geboren. We hebben wederom weer super leuke reacties op het kaartje gekregen. We hebben een bestaand kaartje laten aanpassen naar onze eigen wensen en Joyce heeft dit super opgepakt. Ze denkt mee en binnen een dag hadden we de eerste digitale proefdruk al op de mail. Joyce bedankt voor de goede service en veel succes met het maken van deze leuke geboortekaartjes.
Gerk, Martine en Jetse


19/09/15

Hoi Joyce, Lena is een heel blij en tevreden meisje. We genieten volop!
We hebben heel veel leuke reacties op het kaartje gehad. We zijn er heel blij mee!
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Groetjes Rob, Jose en Lena


12/09/15

Bedankt! Voor de snelle reactie, de fijne samenwerking en de ideeën die je had. We krijgen alleen maar leuke reacties op het kaartje. Stoer, maar door het kunstwerk van grote broer Dex toch ook lief!
Groetjes Marjolein, Ron, Dex, Ferre en een dikke kus van Tuur


10/09/15

Joyce, weer bedankt voor de fijne samenwerking en het super stoere kaartje! We hebben veel leuke reacties gehad op het kaartje van Pim.
Ron en Cindy Sepp


09/09/15

Hoi Joyce, Nou iedereen is laaiend enthousiast! Krijg allemaal positieve reacties... Dus die veer kun je in je **** steken :-)) Bedankt he!!
Greetzz,
Paul, Milou en Lola


01/08/15

Wederom weer super blij met ons kaartje en de geweldige service en samenwerking! En ook nu weer veel positieve reacties. Joyce, you rock!
Sander, Bianca, Lennon & Mare


13/07/15

Bedankt Joyce! Voor de 2de keer weer bij Rocking Cards natuurlijk!!! Superservice, snelle reacties en persoonlijke aandacht. En uiteraard een prachtige kaart!!!
Groet van Stefan, Wendy & de Kids


22/06/15

Na de fijne samenwerking en de geweldige kaart voor onze zoon Mink wisten we, toen ik weer zwanger was meteen waar de kaart voor deze baby vandaan moest komen.
Ook Mels heeft nu zijn eigen stoere, anders dan anders geboortekaart. We zijn er weer heel blij mee en krijgen hele leuke reacties. Joyce, bedankt!
Groeten, Lammert, Marije, Mink en Mels


03/05/15

Wat zijn we blij met de geboortekaartjes voor Rock! We hebben al veel reacties van vrienden en familie gehad op het kaartje. Iedereen vindt em ontzettend stoer en bij ons passen.
Leuk dat je de platenhoezen van the Ramones in het kaartje kon verwerken. Overleg verliep heel snel en prettig! Bedankt voor je service en wie weet tot een volgende keer!
Robert en Hanneke


03/05/15

Heel erg bedankt voor de leuke geboortekaartjes van Faas! We zijn er heel blij mee!
De afhandeling was top, altijd snel reactie op de mail, verschillende opties qua kleuren mogelijk, hardcopy drukproef en mooie, stevige kwaliteit papier.
Groetjes, Joep en Merel


26/04/15

Hoi Joyce! Alles gaat goed met ons, Vince groeit al hard!
We vinden het kaartje superleuk, ook weer hele leuke reacties gehad ;) Nogmaals bedankt voor het mooie kaartje!!
Groetjes,
Annika & Gerrit
Bruce Vince


16/04/15

Bij deze willen we jou Joyce hartelijk danken voor al je inzet. We hebben echt ontzettend veel reacties op ons kaartje gekregen. Het was zo fijn dat alles wat wij op het kaartje wilden hebben ook zonder problemen kon worden toegevoegd. Niets was te gek. En ook je attentheid richting de bevalling werd ontzettend gewaardeerd. Er zijn zelfs foto's van het kaartje op Facebook geplaatst met censuur over onze achternaam en adres. Mensen vinden het kaartje helemaal geweldig anders en Rocking. Alles is helemaal top en we raden iedereen dan ook aan via Rocking Cards hun geboortekaartje te laten maken.
Superbedankt Kevin, Debbie en Marley Willemsen


10/04/15

Super bedankt voor de vlotte samenwerking!!! Trevor zijn kaartje is echt super! Hebben al mooie reacties erop gehad!!
Vele groetjes Reiline, Sven en Trevor


05/03/15

Hey Joyce, De geboortekaartjes zien er fantastisch uit! Ze zijn inmiddels op de bus en onderweg naar de ontvangers :)
Heel erg veel dank voor je uitmuntende service!
We zullen je zeker aanraden bij anderen en wensen je veel succes verder!
Groet en nogmaals dankjewel van ons,
Floris, Tessa en Seth natuurlijk ;)


02/03/15

In 2011 heeft Joyce voor ons het geboortekaartje van onze Kéle gemaakt én nu in 2015 voor onze zoon Sef. Beide keren helemaal naar onze zin, zowel het kaartje als de samenwerking :-)! Echt een aanrader!
Sven, Marieke, Kéle en Sef


26/02/15

Voor de 2e keer onze geboortekaartjes door Rocking Cards laten maken en weer een superorigineel en mooi kaartje als resultaat!
Bedankt Joyce voor de goede service!
Groetjes, Davy, Monique, Morris en Lewis


20/02/15

Beste Joyce, we willen je ontzettend bedanken voor de fijne, prettige en vlotte samenwerking. We zijn super blij met ons geboortekaartje.
Onze complimenten voor jouw snelle reacties en alle proefdrukken. Elke keer als ik mailde had ik heel snel een reactie terug en de veranderingen die wij elke keer wilden had je heel snel toegepast.
Kortom een top service!!
Bedankt voor alles! Groetjes van Bas, Sanne, Isebeau en Thor


12/01/15

Joyce, geweldig bedankt voor het geboortekaartje van onze zoon!
Precies volgens onze wensen, goed meegedacht en heldere communicatie. Helemaal top!
Bas en Janneke de Kort


31/12/14

Joyce, super bedankt voor het ontwerp voor het kaartje voor Madee. Je hebt het perfect aangevoeld wat wij graag wilden en zo is het echt een kaartje geworden waar wij super happy mee zijn. Alle leuke reacties die wij nu krijgen is alleen maar extra leuk! Van stoer, origineel tot echt iets voor jullie tot apart! De service, het persoonlijke mailcontact tintje, jouw enthousiasme en betrokkenheid ervaren wij als super. Voor nr 3 komen we zeker bij je terug!
Bedankt, Frank, Irma, Siz en Madee!


12/12/14

Hoi Joyce,
We willen je nogmaals bedanken voor de goede service en hebben vele leuke reacties gekregen op de kaarten.
We raden je dan ook absoluut aan bij onze vrienden :)
Groeten Marjan en Patrick, Dean en Jack


08/12/14

Hé Joyce, Allereerst weer bedankt voor de super geweldige en snelle service...
19 november is onze zoon en broertje Morris geboren en dankzij Rocking Cards hadden we weer een geweldig stoer kaartje!
Ook dit maal vele leuke reacties mogen ontvangen... bedankt Joyce namens ons 4!
Bas, Annemiek, Sem & Morris


22/11/14

Wat een klantvriendelijke en fantastische service kregen wij van Joyce, met een hele fijne persoonlijke touch. Wij krijgen heel veel leuke reacties op de geboortekaart van onze Lotte. Net even anders, stoer ontwerp en niet te veel poespas. Echt een aanrader!
Eva en René


09/11/14

Hi Joyce, de kaarten zijn ontvangen en verstuurd.
Nogmaals Joyce, hartelijk bedankt voor de goede service en het meedenken.
We zijn helemaal blij met het kaartje en we hebben al leuke reacties ontvangen.
Groetjes Ida en Erik


25/10/14

WAT EEN SERVICE! Ik stond eerst wat weigerachtig tgo kaartjes te bestellen via het internet maar vanaf de eerste mail verliep alles super vlot! Heel hard bedankt!
Ik krijg ook van alle kanten leuke reacties... van origneel, tot meer moet dat niet zijn, aparte kaartjes, echt iets voor jullie... Heel tof!
Nog eens nen dikke mercie en wie weet hebben we je nog wel eens nodig!
Groetjes vanuit België,
Katrijn (mama van Lot)


14/10/14

Ha Joyce, Nogmaals bedankt voor je service en de hele mooie kaartjes!
We krijgen er veel complimenten voor, dus bij deze ook voor jou.
Bob, Daphne, Jack en Lara


10/10/14

Hoi Joyce,
We hebben veel en leuke reacties gehad op het kaartje! Mensen vinden het kaartje heel erg bij ons passen :)
Heel erg bedankt hiervoor, voor je flexibiliteit, het meedenken en de snelle reacties.
Fijne dag nog en wellicht tot een volgend kaartje!
Groetjes, Ronald, Anke en Liz


10/10/14

Hoi Joyce, de kaartjes zijn al met de post verstuurd. Ze zijn echt heel gaaf geworden. Dank je wel he!
Groetjes van de familie Altena uit het verre Oosten :)
Bjorn, Noël, Eva en Bonne


12/09/14

Hoi Joyce & co! Bedankt voor de mooie kaarten en het meedenken.
We zijn er erg blij mee en hebben hele leuke reacties ontvangen :-)
Groetjes, Djoey, Rebecca en Moïs


11/08/14

Hoi Joyce,
Bedankt voor de goede service!!
We hebben een mooie & stoere kaart voor onze mooie & stoere meid!
Alleen maar positieve reacties :)
Groetjes van Anwar, Chantal, Maicah & Naleye


11/08/14

Dankjewel Joyce, voor de snelle levering, het fijne meedenken en jouw positieve instelling.
Alles kon bij jou en was mogelijk bij het ontwerpen van het geboortekaartje, en dat hebben wij als erg plezierig ervaren.
Iedereen vond de kaart geweldig, vooral vanwege het rock'n roll achtige design en de gave mini's. Past helemaal bij Lynn!
Groet Kevin, Maartje en Lynn


04/08/14

Joyce, dank je wel voor de kaartjes, we zijn er echt heel erg blij mee!
De eerste reacties zijn ook erg positief, dus dat is dubbel leuk!
Bedankt voor alles!
Groetjes Guido, Chantal, Fien en Boet


23/07/14

Ook dit keer hebben we weer zo veel reacties gehad op ons geboortekaartje!
Sommige herkennen zelfs dat het van de Beatles lp komt en anders vinden ze de retro vormgeving en originaliteit weer helemaal geslaagd.
Kortom we zijn helemaal tevreden!
Dank je wel voor de goede service en het meedenken.
Groetjes! Maartje, Bas, Morrison en Lennon


22/07/14

Hoi Joyce, Iedereen vindt de kaartjes super mooi! We hebben ze zaterdag op de bus gedaan eerder hadden we geen tijd op te schrijven dus denk dat ze die vandaag krijgen.
We willen je bedanken voor alle goede zorgen we zijn er super blij mee! We hadden het niet anders gewild!
Ami is vandaag thuis gekomen! Nog wel spannend hoor hij is nu 35 weken en 3 dagen oud.
Groetjes, Kayleigh, Tim en Ami


14/07/14

Bedankt voor het stoere kaartje voor onze zoon Dox! Heel leuk contact met jullie gehad en zo precies het kaartje kunnen maken hoe wij het wilden hebben!
We kregen altijd snel een reactie terug en jullie dachten ook met ons mee! Super!
Fabian, Debby, Bliss en Dox


03/07/14

Hee Joyce, Hartstikke bedankt voor de super mooie kaartjes! We hebben erg veel leuke reacties gehad. Erg fijn contact: vlotte en duidelijke communicatie. Kortom: super!
Groetjes,
Berrie, Angelique, Luuk & Koen


03/07/14

Op 17 juni is onze zoon Jan geboren. Via deze weg willen we je nogmaals heel erg bedanken voor de goede service, Joyce!
We hebben heel veel leuke, positieve en blij verraste reacties gehad op het geboortekaartje van Jan. Kreten als: "Origineel", "Weer eens wat anders", "Vet, echt rock'n roll" etc.
Groetjes, Rutger, Henja & Jan


20/06/14

Hoi Joyce,
Onze kaartjes voor Billy zijn er net uit en we krijgen alleen maar positieve reacties! "Wat een stoere kaart, Origineel en een keer wat anders dan strikjes :-)"...
Heel erg bedankt voor de fijne en soepele samenwerking en het creëren van ons perfecte geboortekaartje.
Liefs Jolien, Dirk en Billy


18/06/14

Hi Joyce, Bedankt voor het maken van onze stoere geboortekaart!
We hebben veel leuke reacties ontvangen! Bedankt voor het meedenken en je snelheid!!!
Grt, Benjamin, Jessica, Lois en onze stoere Vinz!


11/06/14

We moeten het jullie even laten weten dat we zo super veel gave reacties hebben gehad op ons kaartje!!!
De naam en kaart, de perfecte combinatie!! Super bedankt voor het geweldige resultaat!!
Dikke kus, Familie Bauman


08/06/14

Hi Joyce, Bedankt voor de snelheid en service weer!
Wij hebben de kaarten binnen en ze zien er perfect uit.
Wij zijn benieuwd naar de reacties.
Groetjes van ons...
Raoul, Daniëlle, Jessy, Noah en Senna


28/05/14

Hey Joyce,
Super bedankt voor het snelle regelen van de kaartjes!!! We zijn er erg blij mee en we krijgen veel enthousiaste reacties! Wederom een super fijne samenwerking, thanx!!
Sjoerd, Ellis, Joep & Morris


25/05/14

Hoi Joyce,
Bedankt voor de kaartjes van Charlie!
Wij zijn er enorm blij mee en hij wordt ook erg goed ontvangen..
Kan natuurlijk ook niet anders ;)
Groetjes Marco & Mariska


21/05/14

Alles echt super goed geregeld! Van bestellen, wijzigen, overleggen tot aan de levering... in 1 woord; top!
Reacties op het kaartje zijn alleen maar positief. Iedereen vind hem stoer, en dat was precies de bedoeling. Thanks Joyce :-)
Eric, José & Ari


03/05/14

Hallo Joyce, jouw service en communicatie waren absoluut perfect en iedereen die zwanger raakt ga ik absoluut verwijzen naar jouw site!
Bedankt voor alles!
Groetjes van de complete familie van der Hulst


20/04/14

Wauw! Wat een service! Vrijdagmorgen hadden we de kaartjes al bij ons.
Ik zal het iedereen aanraden in ieder geval!!!
Hartelijk dank!
Grtjs uit België,
Frédéric, Tine, Maxim, Senn en Xam


17/04/14

Lieve Joyce, Heel erg bedankt voor het ontwerpen van het prachtige kaartje!
Je hebt een super gaaf kaartje gemaakt van de tekeningen van onze 2 oudste jongens! We hebben heel veel positieve reacties ontvangen op het kaartje van Otte.
Heel erg bedankt!
Lieve groetjes Maarten, Tamara, Siebe, Jelle en Otte


08/04/14

Hallo Joyce, We hebben de kaartjes ontvangen en zijn er super blij mee!
Bedankt voor de goede zorgen en het prachtige resultaat! Ik ga je aan iedereen aanbevelen!
We krijgen echt leuke en lieve reacties van iedereen over het kaartje en de doopsuiker! Het past echt bij onze stoere zoon Jack!
Misschien horen we elkaar weer binnen enkele jaren! ;)
Groetjes vanuit Boom,
Tim, Karin & Jack
Xxx


08/04/14

Wow wat een tof geboortekaartje heb je voor ons gemaakt! We hebben heel veel leuke reacties ontvangen en we zijn er vooral zelf heel blij mee!
Super goede service ook, altijd snelle reacties en je dacht echt met ons mee. Veel dank voor alles!
Dave & Nicky Andringa


07/04/14

Hi! De kaartjes waren top, snelle service en mooie kwaliteit.
De samenwerking verliep vlot en erg prettig. Dus veel dank!
Paul, Jetske, Sil, Yfke en Tijn


07/04/14

Bedankt voor het leuke stoere kaartje van Bram. Het was prettig dat je zo snel reageerde op onze e-mails zodat we de wijzigingen gelijk konden beoordelen. We vonden het een zeer fijne samenwerking!
Ferry, Jeannette en Bram


15/03/14

Hallo Joyce, Dank je wel voor de mooie kaartjes en snelle en goede service!! We hebben veel positieve reacties gehad op het kaartje.
Veel succes nog met Rocking Cards.
Groet, Wencke, Benno, Senn en Lasse


26/02/14

Bedankt voor het super mooie stoere kaartje voor onze dochter Erin!
We waardeerden je steeds snelle reacties, en tips waardoor we een goede keuze konden maken! En, net als de vorige keer, de persoonlijke benadering!
Groetjes, Johan, Sabine, Harald en Erin


21/02/14

Nou wij als verse Opa en Oma van onze 1e stamhouder DEAN en vierde kleinkind sluiten ons aan bij de leuke reacties over jouw kaartje, heeeel erg leuk, knap gedaan en 't hoort echt bij Braus en Eef en natuurlijk bij DEAN, hun bink, geweldig. Ga zo door!!
Opa Herm en Oma Marian met de groeten uit Venlo!


19/02/14

Hoi Joyce, Hartstikke bedankt voor je super goede service en snelle reacties en zo.
Je hebt echt een geweldig kaartje voor onze Dean gemaakt. TOP!!!!!!!!
Gr Braus en Eef en Dean


16/02/14

Het geboorte kaartje van mijn derde Boksebaom, vind ik geweldig. Erg apart en mooi.
Gr. Opa Mollie


25/01/14

Bedankt voor de supersnelle service en prettig contact bij het maken van het geboortekaartje van onze zoon Boris. Wij zijn heel tevreden!
Joost en Christien


16/01/14

Hi Joyce! Ontzettend bedankt voor je creatieve ideeën!!
We zijn ontzettend blij met ons super coole geboortekaartje... Snelle service, creatieve brein, oprechte interesse ook ná bestelling van de kaartjes, wij zijn zéér tevreden!!
Proefdruk en uiteindelijke kaartje ontvangen binnen een week tijd en dit alles van Nederland naar Spanje!! SUPER geregeld!
Nogmaals, MUCHAS GRACIAS en veel succes voor de toekomst met je mooie bedrijf!
Groetjes Mitch, Linda, Senne & Xavi


15/01/14

Joyce, super bedankt voor het mooie en stoere geboortekaartje van onze dochter Isis!
We hebben er erg leuke reacties op gehad!! Voor een eventueel volgend kaartje weten we je te vinden.....
En ook nog bedankt voor de goede service en persoonlijke aanpak!!
Groetjes Rob, Sandra en Isis Dekkers


25/12/13

Hallo Joyce, wat waren wij blij dat wij jouw site tegen waren gekomen.
Eindelijk een site waar we konden kiezen voor originele, stoere geboortekaartjes. Na mailcontact stond ons kaartje klaar en was het wachten op de komst van onze kleine meid. We hebben de gegevens doorgegeven en twee dagen later konden wij de geboortekaartjes op de post doen.
We willen je bedanken voor je snelle service en de mooie kaartjes.
Groetjes trotse ouders Eva


11/12/13

Hallo Joyce, Enorm bedankt voor het mooie geboortekaartje van Annabel!
De reacties zijn weer heel erg leuk. Men vindt het vooral een origineel en stoer kaartje, precies de bedoeling!
Ook het kaartje wat je destijds voor Lena gemaakt had was prachtig.
Het is jammer dat we je bij Gijs nog niet ontdekt hadden ;-).
De samenwerking was beide keren heel erg fijn. Jouw snelle service kwam goed van pas, zeker omdat wij erg op het laatste moment pas aan het uitzoeken van de kaartjes toekwamen.
Nogmaals dank, we zullen je zeker aanbevelen!
Veel succes met Rocking Cards!
Groet,
Mieke, Tom, Gijs, Lena en Annabel


10/12/13

Hallo Joyce, De kaartjes zijn goed ontvangen en al op de bus!
Via deze weg echt super bedankt voor de geweldige service en je hulp! De service en je snelheid zijn echt super!
Tja, nu is het nieuws de wereld in en ben jij naast ons niet meer de enige die wist hoe ons manneke zou heten!
Nogmaals hartelijk bedankt!
Groetjes
Marcel, Carmen en Ties


06/12/13

Beste Joyce, Eindelijk tijd om eens te reageren. De kaarten zijn echt geweldig! We zijn er erg trots op!
We hebben echt alleen maar leuke reacties op de kaart gehad. Reacties als: "mooiste kaart ooit", "ontroerend zo mooi", "krijg er kippenvel van zo mooi" en "echt een stoere kaart voor een jongen". Wij blijven er zelf ook steeds weer naar kijken en pronkt mooi in onze kast.
Mochten we ooit gaan voor een derde ben je ervan verzekerd dat we weer bij jou aan komen kloppen.
Hartelijk dank voor de service en snelle levering!
Gr.
Kenneth, Annefien, Loïs en Vinn


28/11/13

Hoi Joyce, Voor de geboorte van onze zoon Kasper hebben we stad en land afgezocht naar stoere geboortekaartjes en gevonden op jouw site!
Van familie en vrienden hebben we veel positieve reacties gehad. Het contact met jou over de aanpassingen van het ontwerp en het doorgeven van de geboorte verliep snel en goed.
Nog hartstikke bedankt voor de mooie kaartjes!
Groetjes, Ruben en Marjoleine


31/10/13

Hoi Joyce, Scott is morgen alweer drie weken oud! Hebben veel leuke reacties op zijn kaartje gekregen...
En zijn er zelf ook nog steeds heel blij mee! Dank je wel voor het ontwerp, meedenken voor een tekst en de snelle service.
Groetjes Nicole, Gerben, Claudia en Scott


21/10/13

Dag Joyce,
De kaarten zijn gister met de post gegaan en we krijgen al veel leuke en enthousiaste reacties!
Hartstikke bedankt voor je mooie ontwerp, de leuke mailtjes, prettige gang van zaken, alles was top!! We zullen je aanbevelen!!
Veel succes met Rocking Cards!!
Hartelijke groeten,
Rob, Ellen, Puck en Kaat


19/10/13

Beste Joyce, Langs deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor de fijne en super goede service!! De kaartjes van Lasse zijn super!!
We hebben nu al vele leuke reacties gehad! Een echte stoere jongenskaart wilden wij deze keer! Ik denk dat het is gelukt!! :-)
Nogmaals enorm bedankt!
Groetjes Lars, Inge, Sven, Finn en Lasse!!


16/10/13

Hallo, nogmaals heel erg bedankt voor de stoere kaartjes van onze zoon Fender!
Wij hebben inmiddels al vele leuke reacties gehad op de kaartjes. Bedankt voor de superfijne service, helemaal top!!!
Stefan, Jerney en Fender


11/10/13

Super blij met het geboortekaartje en de raamsticker van onze zoon Roan. Van vrienden en familie veel leuke reacties gehad over het kaartje en de bijpassende raamsticker.
Rocking Cards is stoer, orgineel, aan te passen aan je eigen wensen, snelle reactie terug op aanpassingen en vragen en een top kwaliteit kaart en sticker! Kortom... Een aanrader! Bedankt Joyce!!
Groetjes Arno, Chantal en een dikke knuffel van Roan!


10/10/13

Hi Joyce, thanx voor de MEGAsnelle en vrolijke service!
We zijn erg blij met het kaartje en hebben al veel complimenten gekregen.
Wij wensen je veel succes met Rocking Cards!
Namens onze jongens Duke & Tex: KEI bedankt en een knuffel uit Oss.
Groeten Kim & Helen de Groot


29/09/13

Wat een leuke reacties op ons geboortekaartje krijgen we. Zijn niet de enige die jullie stijl tof vinden ;)
Bedankt voor de top service en snelle levering.
Olaf, Barbara, Senn en Tim


23/09/13

Hoi Joyce, De kaartjes zijn het weekend op de post gegaan. Ze zien er fantastisch uit!!
De eerste leuke reacties op de kaart komen al binnen! Echt super.
Bedankt voor je geweldige service!
Groetjes Mijs, Joes, Sis, Bram en Elske Penterman


20/09/13

Super bedankt voor het coole kaartje voor ons stoere ventje Skip.
De snelheid, service en het persoonlijke van de communicatie met jullie vonden wij echt heel fijn.
De reacties op het kaartje zijn echt heel gaaf: "nog nooit zo'n tof geboortekaartje gezien", etc.
Ook de raamsticker is een groot succes! Dit is gewoon de enige echt leuke, originele, stoere geboortekaartjessite die er is.
Groetjes, Mark en Imre


18/09/13

Hallo Joyce, Met Bart gaat alles fantastisch. We hebben zeer veel leuke reacties gehad op de kaartjes en andere zaken.
Ik denk dat je binnenkort wel meer orders vanaf Terschelling kunt gaan verwachten.
Hartelijk dank voor de soepel verlopen service.
Met vriendelijke groeten,
Bernard en Ramona


11/09/13

Hey Joyce! De kaartjes en de raamsticker zijn een razend succes!
Iedereen is super enthousiast. Heel leuk en niets dan complimentjes en leuke reacties!
Groetjes Henk, Kim en Lennon


04/09/13

Wij zijn erg blij met het mooie en stoere kaartje van Axel (2 augustus 2013) en krijgen veel leuke reacties. De service van Joyce was ook super!
Wieske en John


28/08/13

Dag Joyce, Ondertussen zijn we enkele dagen terug thuis van het ziekenhuis en komen stilaan helemaal terug op onze plooi. Hasse is een zeer flinke baby. Ze eet en slaapt erg goed.
De reacties die we krijgen op haar geboortekaartje en de flesopeners zijn heel positief. 'Leuk', 'tof' en 'mooi' horen we vaak :-).
We willen je graag nog eens heel erg bedanken voor het snelle drukken en verzenden van de kaartjes! Als ze dan geboren is, wil je die heel graag zo snel mogelijk hebben. Dus: Heel erg fijn dat we ze dan ook heel snel bij onze familie en vrienden konden bezorgen.
Ook nog eens dank voor de 'samenwerking' - alle kleine wijzigingen die we aan het kaartje en de buttons mochten doen de voorbije periode, tot het voor ons helemaal perfect was.
Bedankt!

Trotse en zeer tevreden groeten uit België,
Leen en Gerrit


24/08/13

Wat een enorm goede service geef je Joyce! Echt een dikke 10.
En de kaart, die is gewoonweg prachtig geworden. Mooi ontwerp, mooie kwaliteit en heerlijk apart en anders dan standaard. We krijgen veel complimenten erover.
Bedankt voor je geduld en hulp Joyce! Wij raden jouw site zeker aan bij anderen!
Groetjessss
Daphne en Marion


17/08/13

Geweldig veel leuke reacties gehad op de geboortekaart van onze nieuwste aanwinst!
Super bedankt! We hebben ze met heeel veeel trots verstuurd...
Eric, Carlijn, Danée, Senn en Ize


13/08/13

Hoi Joyce, De raamsticker hangt! Hij is echt perfect.
We hebben al veel complimenten gehad!!
Heel erg bedankt!
Groeten Pieter en Marieke


12/08/13

We hebben kaartjes bij Rocking Cards besteld en ontvangen. Ideaal met tussentijdse digitale proeven. Ze zijn mooi geworden, en op tijd geleverd. Aanrader!
Mark en Inge


07/08/13

Hallo Joyce, De geboortekaartjes zijn alsnog goed ontvangen. Fijn dat dit nog zo snel werd geregeld.
Wij vinden ze erg stoer en hebben ook al verschillende leuke reacties ontvangen... nogmaals dank!!
Hartelijke groet,
Maycel en Nicole


31/07/13

Hi Joyce, Bedankt voor de mooie kaartjes, we zijn er erg blij mee.
Ook veel dank voor de goede service tijdens het opmaken en snelle levering van het kaartje!
Nogmaals dank voor jouw bijdrage aan een ontzettend fijne kraamweek!
Groet, Jappe, José, Quirijn en Casper


30/07/13

Onwijs bedankt voor de te gekke geboortekaartjes en de supersnelle service. Dat was echt zo fijn!
Succes en ik zal jullie zeker aanraden bij anderen!
Groet Joost, Josette en Oscar


22/07/13

Beste Joyce!
Wij hebben erg veel leuke reacties op het kaartje gehad (zelfs complimenten over de kwaliteit van het papier!).
Wij zijn ook erg blij met de prettige samenwerking en wij denken zeker weer aan je als we gaan trouwen (Johan schiet eens op;-)) en als er een broertje of zusje voor Anne-Linde komt!
Zonnige groet,
Anne-Linde, Johan en Manon


18/07/13

Hoi Joyce, bedankt voor de goede service! We hebben veel positieve reacties op ons originele geboortekaartje gekregen. Heel leuk.
Iemand schreef ons dat Scott vast dansend door het leven gaat ;-)
Groetjes, Lonneke en Mart


10/07/13

Hi Joyce, Hier alles chaotisch, maar we beginnen onze draai een beetje te vinden. Liv is heel zoet, Bo een trotse grote zus en met mij gaat het ook met de dag beter!
De eerste reacties op het kaartje stromen binnen: super tof, gaaf, stijlvol.
Uiteraard zijn wij er ook nog steeds ontzettend blij mee en heel trots op! Onwijs bedankt hiervoor!
Groetjes, Barbara, Sebastiaan, Bo en Liv


04/07/13

Bedankt voor de super leuke kaarten! Veel leuke reacties gehad.
Bedankt voor het meedenken en de snelle service. Wij genieten van onze zoon Jerro!
Toine en Babs


02/07/13

De kaartjes zijn weer prachtig; iedereen herinnert zich nog het kaartje van Lasse's broertje en vindt het zo leuk dat ze bij elkaar passen.
Dank voor je creativiteit & de snelle en goede service!
André, Yvon, Jaan & Lasse


01/07/13

De kaartjes zijn super! Veel leuke reacties gehad.
Succes en bedankt! Wij genieten heerlijk van onze zoon Dex.
Liefs, Requela en Rene


01/07/13

Hi Joyce, Het is alweer even geleden maar we hebben nooit een reactie laten horen! Bij deze nog 1 van onze kant.
Wat hebben we een gaaf kaartje kunnen versturen na de geboorte van onze zoon. Alle reacties die we erop kregen was natuurlijk het allerleukste!
We willen jou nog heel erg bedanken voor de goede en snelle service!
Na veel twijfels en veranderingen, toch uiteindelijk een perfect passend kaartje, mede dankzij jou!
Groet,
Sjors, Manon & Lenn


25/06/13

Vandaag is onze dochter Jip 10 dagen oud. We hebben super leuke reacties op het geboortekaartje gehad!
Ze vonden het heel stoer en precies bij ons passend!
Bedankt! We zijn er helemaal blij mee!!
Roel, Pleun en Jip


04/06/13

We zijn helemaal blij met de stoere kaartjes. We krijgen veel leuke reacties.
Joyce, bedankt voor het fijne contact en de snelle reacties. Was erg fijn.
Maurice, Mieke & Jay


28/05/13

Hallo Joyce, Vandaag de kaartjes ontvangen en voor 18 uur op de post kunnen doen. Ze zijn prachtig geworden!
Nogmaals dank, Tanja, Bas en Beer


23/05/13

Ook wij zijn heel blij met het mooie en stoere geboortekaartje dat we bij jullie besteld hebben!
Bedankt daarvoor en voor de vlotte samenwerking!
Groetjes,
Petra en Roos, en ook van Bram waar het heel goed mee gaat!


16/05/13

Het kaartje is echt zoals we wilden; stoer en heel eigen. Mega bedankt voor de fijne samenwerking.
Heel bijzonder hoe in een paar mailtjes, het kaartje helemaal naar onze wens is geworden! En ook bedankt voor het meeleven. We raden je zeker bij toekomstige papa's en mama's aan.
Luc, Bo, Marcel & Dagmara


06/05/13

Hi Joyce, Wij waren al blij met het kaartje en de reacties die we erop krijgen zijn ook allemaal positief.
Eindelijk een keer geen standaard kaartje is het meest gehoorde. Nogmaals dus alle lof voor je en we zullen je zeker overal aanbevelen!
Hartelijke groet,
Sander, Bianca & Lennon!


17/04/13

Blij met ons geboortekaartje! Dankzij jouw creativiteit en super service.
Leuke reacties gehad en inmiddels jouw site al aanbevolen aan vrienden.
Groetjes Sjoerd, Sia, Levi en Vigo


17/04/13

Hoi Joyce, We hebben al heel veel leuke reacties op het geboortekaartje van Kick gehad! Ontzettend bedankt voor de goede service! Echt top!
Groetjes Marcel, Femke, Mila, Nikki en Kick


13/04/13

Hoi Joyce!
Bedankt voor de service en het prachtige kaartje!
Een stoer kaartje voor een stoer mannetje! We hebben ook alleen positieve reacties gehad!
Als we nog een keer een kaartje nodig hebben weten wij waar we moeten zijn!
Bedankt ook namens ons mannetje!
Groetjes Wilger en Joyce en een knuffel van Lenn


12/04/13

Ha Joyce, Nu de eerste week met Sep er op zit heb ik even tijd om je te bedanken voor de mooie geboortekaart.
Van vrienden en familie krijgen we alleen maar complimenten!
Super bedankt en niet alleen om het mooie eindresultaat maar ook de manier waarop je met ons hebt gecommuniceerd en de snelle afhandeling.
Heel informeel en super prettig!!! Dankjewel!!!!!!!
Ik ga je bij vrienden aanbevelen! en wie weet zullen we in de toekomst weer van je diensten gebruik maken!
Hartelijke groeten, Roos en Jeroen

p.s. Het rompertje is echt helemaal top!


09/04/13

Hoi Joyce, We hebben gisteren de kaartjes goed ontvangen.
We zijn super tevreden over de kaartjes! Precies zoals we het wilden!
Superfijn om met jou samen te werken en wie weet tot een volgende keer!
Warme groeten uit België,
Ellen en Guy


08/04/13

Nogmaals bedankt voor de vlotte service en goede samenwerking!
Door de aanpassingen die je voor ons maakte en de keuzes die je ons steeds aanbood is het resultaat helemaal geworden waar we naar op zoek waren om de geboorte van ons klein ventje aan de wereld mee te delen!
Groetjes,
Jill, Frederik en Aiden


05/04/13

Heel erg bedankt voor onze supergave geboortekaartjes!
Door jouw geduld en eindeloze proefkaartjes hebben we de perfecte kaart gekregen voor onze dochter Lotus. Bij nr. 2 zoeken we je weer op :-)
Groetjes Marc, Anneke en Lotus


04/04/13

Hartstikke bedankt voor het leuke kaartje! Wij zijn heel blij met het ontwerp! Heel fijn dat je zo snel werkt en meedenkt!!!
Rocking Cards is echt een aanrader!!!!
Robin, Tessa, Zoë, Milan en Anaïs


02/04/13

Nog héél erg bedankt voor het stoere geboortekaartje voor onze zoon Quinn. We hebben er erg veel leuke reacties op gekregen.
De service was erg snel en tijdens het maken van de proefdruk kreeg ik zelfs meer opties dan het geen ik om vroeg waardoor ik echt goed de mogelijkheden kon bekijken en vergelijken. Top!
Sebastiaan, Lea, Noor, Owen & Quinn


25/03/13

Onwijs bedankt voor het maken van ons ideale geboortekaartje, super snelle service en spontane contact!
De reacties zijn niet aan te slepen, werd er zels een beetje gek van. ;)
Lorena, Denny & Rox


22/03/13

Mooie kaartjes en super service!
Coen, Joyce, Jelle en Tjibbe


12/03/13

Ontzettend bedankt voor het maken van een fantastisch & uniek geboortekaartje voor onze Flinth! De reacties zijn ook allemaal super!
En dan ook nog de vlotte samenwerking met Joyce. Wat een top bedrijf!
Wat een top vrouw! Ontzettend bedankt.
Liefs Rolf & Ruth


01/03/13

Hi Joyce, We willen je nog heel erg bedanken voor de goede en snelle service! We hebben veel leuke reacties op de kaartjes gekregen.
Bedankt en alvast een fijn weekend!
Groet Karina & Zvonko


22/02/13

Bedankt voor de snelle en goede service! We zijn wederom ontzettend blij met het eindresultaat!
Mocht er ooit een derde komen, dan weten we Rocking Cards zeker weer te vinden!!
Lieve groet, Kim, Annemieke, Mila en Jack


31/01/13

Hey Joyce, Bij deze willen we je weer bedanken voor een te gek geboortekaartje. We zijn er echt super blij mee!
Super fijn mail contact, je goede service en de super snelle levering.
Ga zo door!
Lieve groeten van David, Angelique, Tomas, Dexter en ons kleine meisje Tessa!


29/01/13

Hey Joyce, echt onwijs bedankt voor de stoere kaartjes, de goede service en de snelle levering! THNX!
Groetjes van Nout, Jolien, Nanne Loïs en natuurlijk van Tissèm


26/01/13

Hi Joyce, Vandaag hebben wij de kaartjes binnen gekregen en ze zijn echt super mooi geworden. Ook de borrelkaartjes zijn echt tof!
Nogmaals bedankt voor alles en nogmaals onze complimenten hoe jij alles runt en zo mooi aflevert.
Veel groetjes,
Gerard, Mandy & Senn


23/01/13

Hi Joyce, We zijn super blij met de stoere kaart voor onze Kai!
We hebben ook veel complimentjes ontvangen over het kaartje.
Het was erg prettig dat het contact met jou zo snel en soepel verliep. Nogmaals bedankt!! Bij de tweede weten we je te vinden ;-) maar voorlopig eerst Kai groot zien te brengen....
Groetjes van Niek, Talien en natuurlijk Kai


17/01/13

Hallo Joyce, super bedankt voor de fantastische kaartjes voor Jetse! Wij zijn helemaal blij. Ook de extra kaartjes waarderen we. Vandaag verstuurd.
Namens de trotse ouders Gerk en Martine


15/01/13

Joyce, we hebben ontzettend veel leuke reacties gehad op het stoere kaartje van Bent. Bedankt voor je flexibiliteit en de mogelijkheid tot aanpassingen.
Groeten Wilco, Marike, Mees & Bent


15/01/13

Dag Joyce, via deze weg onze dank voor je supersnelle reactie en acties na de geboorte van onze zoon Rink!
De kaart is ontzettend mooi geworden.
Nogmaals dank, Pascal, Geerten, Wende en Rink van der Meer


03/01/13

Nogmaals hartstikke bedankt voor het ontwerpen van het originele en mooie geboortekaartje voor Mick.
Je hebt telkens super snel gereageerd op de mailtjes en het kaartje naar onze wensen aangepast. We zullen je kaartjes zeker aanbevelen bij anderen.
Liefs Kim, George, Loïs, Dean en Mick


02/01/13

Nadat wij vier uur lang alleen maar saaie, danwel mierzoete geboortekaartjes waren tegengekomen, kwamen wij gelukkig uit bij Rocking Cards.
Joyce heeft een onwijs leuke collectie ontworpen, communiceert helder en aangenaam en heeft op een proactieve manier meegedacht met onze behoeften. We zijn dus erg tevreden!
Joost, Marie-Jeannine en Mats


23/12/12

Hi Joyce! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking! Heel goed geregeld!
We zijn super blij met de kaartjes en hebben al veel enthousiaste reacties gehad!
Lieve groeten Ben, Brigit en Dion


22/12/12

Beste Joyce, Hartelijk dank voor de geweldige kaartjes!
Het was heel fijn dat je telkens zo snel reageerde op onze mails en ook hartelijk dank voor het meedenken en meeleven!
We zijn heel blij hoe het kaartje uiteindelijk geworden is en ook het bijpassende lakentje is erg mooi geworden.
Nogmaals hartelijk dank voor alles!
Groetjes,
Vivi, Wilmar en Lizzie de Boer


15/12/12

Hallo Joyce, We willen je nog even bedanken voor je fijne, vooral persoonlijke samenwerking bij het maken van het geboortekaartje.
Je reageert altijd snel op mails en denkt goed mee om het mooiste kaartje te realiseren. We zijn dan ook ontzettend blij met het kaartje!
Bedankt, Edwin, Lennon, Ize en Kitty Smit


10/12/12

Joyce, Nogmaals dank voor het op maat gemaakte kaartje voor onze zoon Jake! Zowel in Nederland als hier in de VS hebben we zeer leuke reacties gekregen.
De samenwerking was fantastisch, dankzij jouw flexibiliteit en creativiteit. Super!
Groet, Rogier, Jake en Mariska


09/12/12

Wij zijn super blij met de geboortekaartjes!! Ze zijn helemaal gaaf en de samenwerking was top!!
Jullie geduld is eindeloos en wij zouden zo weer voor jullie kaartjes kiezen! Ook waren de reacties super, iedereen vond het een stoer kaartje precies wat bij ons past!
Bedankt!
Groet Jordy Sabine en Jay


06/12/12

Hoi Joyce, nogmaals bedankt voor de mooie kaartjes en goede service!
De complimenten over het kaartje zijn echt overweldigend.
Iedereen vindt het een stoer kaartje, de ouderen vinden het "zeer modern" en zo is het!
Bedankt he! Enne.. wij doen aan mond op mond reclame voor je!
Groetjes, Mick, Miriam, Loïs en Dean


04/12/12

beste Joyce, we hebben super veel leuke reacties gehad op het stoere geboortekaartje!
bedankt voor de fijne samenwerking en je snelle service!
groetjes Raphael, Vanessa & Mason


02/12/12

Hey Joyce, De kaartjes zijn op de bus. Nogmaals heel erg bedankt voor de mooie kaartjes en snelle service!
Wellicht tot een volgende keer...
Groeten, Kim, Koen, Liv en Elin


01/12/12

Hi Joyce, We hebben gisteren de kaartjes ontvangen. We willen je nog even heel erg bedanken voor je goede service! Je flexibiliteit en snelle reacties waren super!
Helemaal als je met van die twijfelkonten te maken hebt als ons ;-)
Helemaal super!!
Groetjes Ralph en Rozanne


30/11/12

Hai Joyce, We zijn helemaal blij met het geboortekaartje. Lekker stoer, net als onze kleine bink!
Nogmaals bedankt voor het keer op keer aanpassen van het kaartje aan onze wensen (en alle keuzemogelijkheden die je ons bood!), het is precies geworden wat we wilden!
Superservice! :-)
Groet, Jonne & Bianca


10/11/12

Hoi Joyce, nogmaals bedankt voor het super stoere geboortekaartje voor Douwe. Wij zijn er heel erg blij mee en krijgen veel leuke reacties.
Super service!
Roelof, Patricia, Kees en Douwe


06/11/12

Dag Joyce, nogmaals bedankt voor de super vlotte samenwerking. Ook jouw service naar België is top.
De reacties op het geboortekaartje voor Daan waren heel leuk en ook de koelkastmagneten vallen in de smaak! Doe zo verder!
Groetjes, Tijl en Christabel


03/11/12

Hoi Joyce! We wilden je nogmaals onwijs bedanken voor het mooie kaartje!
Ontzettend veel positieve reacties gekregen!
Het meedenken en je service gerichtheid waarderen we enorm, nogmaals bedankt voor alles!
Groetjes uit Driebergen van Adriënne, Ruud, Tess & de kleine Liz!


15/10/12

Hey Joyce, Nog bedankt voor kaartjes en de goede service! We hebben heel veel toffe reacties op de kaartjes gehad, niks dan lof!
We zijn er heel erg blij mee! Nogmaals dank voor de snelle reacties, het meedenken en ga zo maar door!!
Groeten, Halim, Susan en Tygo


10/10/12

Hallo Joyce, De kaartjes hadden we inderdaad zaterdag in huis. Inmiddels zijn ze verstuurd en hebben we al heel veel leuke reacties gekregen.
Nogmaals bedankt voor het mooie kaartje en de goede service!
Groetjes, Sabine en Maarten


08/10/12

We hebben echt super leuke reacties gekregen op het geboortekaartje en zelf zijn wij ook nog steeds heel erg blij met onze keuze voor Rocking Cards! Iedereen vond de kaart super bij de naam passen.
En mocht er ooit nog eens een 2e komen dan weten we al zeker waar we het geboortekaartje gaan uitzoeken..
Nogmaals bedankt voor de prettige en snelle samenwerking...
Mvg Jeffrey, Anouk en natuurlijk Jazz


02/10/12

Ha Joyce,
Nog bedankt voor de goede service! De kaartjes zijn echt super geworden!
Je snelle reactie elke keer heeft tot een fijne samenwerking geleid. Bedankt en een knuffel van Raf!
Groetjes Debbie en Thijs


27/09/12

Hoi Joyce! Alles gaat goed met Lenn. :)
We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen.
Zo'n stoer kaartje past natuurlijk perfect bij de stoere naam Lenn!
Bedankt!
Groetjes, Niels, Dieuwke en Lenn


26/09/12

Hoi Joyce, De kaartjes zijn binnen! We zijn helemaal blij met het eindresultaat en de snelle levering!
Alvast heel erg bedankt, groetjes Ivo & Jessie, Liv & Jim


22/09/12

Dag Joyce, De kaarten zijn binnen! En zien en voelen echt super!
Bedankt voor de fijne samenwerking en prima service.
Je speciale groet voor Ties gaat in zijn plakboek!
Dank! Marieke en Erik


14/09/12

Super super super bedankt!!! De kaartjes zijn echt heel mooi!!!
Bobbie mag vandaag naar huis, dus helemaal gelukkig..
Groetjes Ludo, Lin-Sie en Bobbie


12/09/12

Hallo Joyce, Geweldige service! De kaartjes zijn top!
We zullen je bij velen aanraden!
Groeten, Simon en Elisa


10/09/12

Hallo Joyce! Nogmaals super bedankt voor de mooie kaartjes!
Wij zijn super trots en krijgen een hoop goeie, leuke en toffe reacties op het kaartje!
Vriendelijke groet,
Niels, Nadia en Luuk Aidan!


10/09/12

Hoi Joyce, Wij hebben alleen maar positieve reacties gehad over het geboortekaartje van Daan.
Wij willen jou nogmaals bedanken hiervoor!
Groetjes Marc, Ellis en Daan


07/09/12

Bedankt voor het super mooie geboortekaartje van onze Daan!
Geweldige service en afhandeling, een voorbeeld voor iedereen.
Marc & Ellis


04/09/12

BEDANKT!! Voor de duidelijke communicatie, heerlijk als gewoon begrepen wordt wat je bedoelt..
't kaartje is precies geworden zoals we bedoelden, en toen Fender eenmaal geboren was waren de kaartjes ook snel binnen!
Nogmaals bedankt!
Liefs Ferry, Marion, Boaz en Fender


03/09/12

We zochten een originele kaart en vonden die, na tientallen dertien-in-een-dozijn-babykaartensites, bij Rocking Cards.
Mét super service, snel en vriendelijk. De reacties op onze kaart waren geweldig en we kunnen Rocking Cards bij iedereen van harte aanbevelen.
Joyce, hartelijk bedankt!
Groeten, Koen & Xiu


31/08/12

Hoi Joyce, Nogmaals bedankt voor alles, fijne snelle prima communicatie.
We hebben al leuke reacties gehad op de mooie kaart.
Wij zijn zeer trotse ouders met een prachtige geboortekaart voor onze zoon Tobias!
Leuk ook om te zien, de kaart op de site.
Groetjes, Gido en Judith


27/08/12

Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor al je goede zorgen omtrent ons super geweldige geboortekaartje!!
We zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen en alle moeite die je hebt gedaan om het voor ons perfecte kaartje te maken!
Groetjes, Raymond en Meddy


25/08/12

Joyce, super bedankt voor je altijd snelle reactie!
Het kaartje is heel gaaf geworden en we krijgen heel veel toffe reacties!
Monique, Willem en Mees


24/08/12

Echt ontzettend mooi en leuk is het kaartje geworden!
Een "no nonsense" kaartje zoals wij dit graag wilden.
Joyce, bedankt voor de correcte en snelle service.
Elmer en Jolene


20/09/12

Dag Joyce, De stoere romper staat Melle fantastisch! Hij mag nog een stukje groeien dus hij kan 'm nog even aan. Heel tof! Dankjewel!
We krijgen overigens behoorlijk veel leuke reacties op het ontwerp van het kaartje.
Groetjes Melle, Niek & Anja


20/08/12

Het kaartje voor Mees is SUPER geworden. We krijgen alleen maar toffe reacties! 1000x dank, Joyce!
Enne..
Keep up the good work tussen al het zoete geboortekaartjesgeweld :-).
Groet, Sanne en Roel


14/08/12

Onwijs bedankt voor het superstoere kaartje voor onze zoon Jonah!
Hij is na wat hulp van jullie kant helemaal naar wens.
De service was echt supersnel, bedankt!
Marco en Monique


07/08/12

Wat heerlijk dat je na 9 maanden nog steeds kunt genieten van zo'n geweldig geboortekaartje. Elke keer als we er naar kijken worden we weer verliefd, omdat hij helemaal past bij onze Tom Fender! (19-10-11)
We horen ook nog zo vaak terug dat het kaartje zo leuk was. Thanks Joyce! Alle credits voor jou! :-)
Christel & Sabine


27/07/12

We zijn super tevreden over de service en het mailcontact!
De kaartjes zijn supergaaf en erg veel leuke reacties!
Bedankt! Mark, Krista en Bart


20/07/12

Ontzettend bedankt voor de superleuke kaartjes van Yunen!
Het resultaat met de handgeschreven namen vinden we fantastisch en precies zoals we wilden!
Erg veel leuke reacties op gehad :-D
Groetjes! Martin en Maaike


11/07/12

Goedenavond, Wij hebben de kaartjes ontvangen. Ze zien er prachtig uit.
Bedankt voor de snelle en goede service en het fijne mailcontact.
Groetjes,
Sabine, Johan en Harald


10/07/12

Rocking Cards, bedankt voor ons super stoere kaartje!!!
Remy, Lieke en Jules


25/06/12

Hoi Joyce, Bedankt voor alles en ik wens je heel veel succes met Rocking Cards. Jullie leveren goede en klantgerichte service en supergave kaartjes én koelkastmagneten!!!
Groetjes,
Cees-Jan, Jacolien, Finn en Sil


20/06/12

We waren op zoek naar een stoer geboortekaartje, zonder veel poespas, maar wel een kaartje dat opviel. Bij Rocking Cards waren we bij het juiste adres, want het kaartje kon helemaal naar onze wensen worden gemaakt.
We hebben heel veel leuke reacties gehad!
Roel, Marinka en Lois


19/06/12

Super bedankt voor onze geweldige stoere kaart!!!
Veel reacties gekregen dat de kaart helemaal bij ons past....!
Complimenten voor de goede service en het leuke persoonlijke contact. Bedankt Joyce!
Liefs Esther, Paul & Mees


18/06/12

Hallo Joyce, Bedankt voor de soepele communicatie en samenwerking. De kaart is echt geweldig geworden en we hebben veel leuke reacties gekregen. Het is een echt Evie-kaartje.
Groeten Rene, Natasja en Evie


18/06/12

Wij willen je bedanken voor de zeer leuke kaartjes, prima communicatie en het leuke contact. We zijn erg blij met het kaartje dat naar onze mening perfect bij onze zoon past! Bedankt!
Richard, Nancy en Morris


11/06/12

Wij hebben met tevredenheid onze kaarten besteld bij Rocking Cards. Aflevering ging snel zoals was afgesproken en daarbij was het contact met Joyce leuk en spontaan.
Familie De Jonge


11/06/12

Hoi Joyce!
Ontzettend bedankt voor de kaarten. Ze zijn echt super tof!!!
We hebben ze met veel trots verstuurd en krijgen veel complimentjes.
We weten je te vinden als we in de toekomst weer nieuwe nodig hebben.... ;)
Dank je wel en heel veel succes.
Groetjes Ann & Martin


07/06/12

Wat hebben we leuke reacties op de kaart ontvangen!
Joyce, je bent een creatieve topper!! Nogmaals bedankt!
Groetjes Hester en Ray


06/06/12

Hoi Joyce! We wilden je nog bedanken voor de supermooie kaarten en de snelle levering. We hebben alleen maar leuke reacties gehad!
Groetjes Sabine, Tjeerd en Levi


04/06/12

Niet alleen een fantastisch kaartje met eigen twist aan het oorspronkelijke design, maar ook een goede en vriendelijke service.
Remco en Martijn


02/06/12

Een heel gaaf geboortekaartje en een TOP service!
Gijs, Michele, Steffi en Cas


22/05/12

Stoere kaartjes en een super snelle en vriendelijke service!
Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen op het geboortekaartje.
En ook de magneetjes vielen erg in de smaak! Bedankt!
Thessa, Laurens en Jens


22/05/12

Bedankt voor het leuke en plezierige contact. Wat een mooie, stoere kaart is het geworden en de magneetjes 'doen het goed'. Heel veel leuke reacties!
Groet Carolien, Anton en Koen


16/05/12

Hi Joyce, We hebben de kaartjes voor Sam gisteren ontvangen en verzonden!
De kaartjes zagen er super uit en de leuke reacties stromen binnen!
Heel erg bedankt voor de service, jouw snelle reacties en het meedenken!
Groet, Lobke en Pablo


16/05/12

Hoi joyce, wij willen je nog super erg bedanken voor het onwijs toffe geboortekaartje van liam! De reacties waren super!!
Groetjes bennie, ineke en liam


16/05/12

Hier ben ik dan! Met het stoerste geboortekaartje dat er is! Iedereen vindt het onwijs gaaf!! Past echt bij mij!
Groetjes van Marley, geboren 4-5-2012


15/05/12

We zijn super tevreden over de kaartjes van Rocking Cards! We krijgen erg veel positieve reacties op het kaartje; stoer, origineel, keer wat anders enzovoort... Een aanrader!
Jeroen en Ilse


10/05/12

Wow! Wat zijn we blij met ons geboortekaartje voor onze zoon Dex! Zo stoer! en passend bij zijn naam. We kregen veel leuke reacties! iedereen vroeg waar we dat kaartje nou hadden gevonden?!
En daarnaast waren en zijn we enorm te spreken over de samenwerking en supergoede communicatie met Joyce!!! Dat zorgt gelijk voor een betrouwbaar bedrijf.
Joyce, bedankt voor alles!!! En met zo'n inzet zal jouw bedrijf hopelijk nog lang een succes zijn!
Eric, Vanessa, Bo en Dex


04/05/12

Hoi Joyce,
Bedankt voor de goede service, flexibiliteit en natuurlijk het eindresultaat: een superstoer kaartje. We krijgen er heel veel leuke reacties op. Succes met Rocking Cards en tot ziens!
Xander en Neeltje


26/04/12

He Joyce, Allereerst bedankt voor je geweldige samenwerking en meedenken tijdens het uitzoeken van ons geboortekaartje, top!
Tot nu toe allemaal positieve reacties van "gaaf", "stoer", "helemaal jullie" en "eerste leuke geboortekaartje dat ik gezien heb".
Meer hoeven wij dus niet te zeggen....bedankt!
Groetjes Bas, Annemiek & Sem


26/04/12

Hallo, We zijn erg blij met ons geboortekaartje van Goof. Een stoere vent met een super stoer kaartje. Heel veel succes voor jullie..
Groetjes Rolf, Danielle en Goof


24/04/12

We hebben onwijs veel leuke reacties gehad op het geboortekaartje van Jimmi. Stoer en toch vrolijk. Weer eens wat anders dan de standaard kaartjes! Ook de magneten voor de kraamvisite vindt iedereen helemaal leuk.
Nogmaals hartelijk dank, iedereen die een kindje verwacht om ons heen raden we jullie site aan!
Groeten
Niels, Annemarie en Jimmi


23/04/12

Hi Joyce,
Stoere naam, stoere vent! Wij krijgen hele leuke opmerkingen over de kaart. Stoere, aparte of out of the box card wordt er gezegd en geschreven!
Past precies bij Hester wordt er ook gezegd, hahahaa. Het is natuurlijk ook geen standaard geboortekaartje zoals 90 procent van de gevallen meestal is. Dat vonden wij nu juist zo leuk! Kortom helemaal top.
Bedankt voor je goede hulp en meedenken!
Groetjes,
Rene en Hester, Lewis en Daan
Breda


17/04/12

Hallo Joyce, De kaarten ontvangen en verstuurd. Tot op heden alleen maar positieve reacties ontvangen over de kaart. Nogmaals dank voor de uitstekende service.
M.vr.gr.
Peter en Patricia


12/04/12

Super coole kaartjes en zeer prettige samenwerking. Rocking Cards heeft het kaartje helemaal naar onze wensen aangepast. De reacties op onze vragen waren super snel. Geen standaard kaartje voor onze zoon Zane, maar lekker rock 'n roll!
Bedankt!


29/03/12

We hebben veel leuke reacties gehad op het geboortekaartje van Dean. Bedankt voor de zeer snelle reacties op mails en het uiteindelijk versturen van de kaarten. Thanks Joyce! Greetz Miguel & Claudia


23/03/12

Bij deze, bedankt voor de supermooie kaart die je voor Flynn gemaakt hebt. We krijgen er positieve reacties op maar vinden ook je reactiesnelheid, werkwijze en klantvriendelijkheid super...
Flynn was 5 weken te vroeg geboren dus we waren erg gebaat bij al die service en vriendelijkheid!
Groeten van Sarah en Pieter en de rest van het zooitje....


21/03/12

Wij hebben onwijs veel leuke reacties gekregen op het stoere geboortekaartje van onze zoon Teun. Ontzettend bedankt voor jullie hulp!
Joost en Shelita


17/03/12

Hoi Joyce, wat een leuke reacties krijgen we op de kaartjes! Iedereen is enthousiast. Ze passen dan ook geweldig bij onze stoere zoon! Een eventuele volgende keer nemen we weer contact met je op!
Dank je wel voor de fijne samenwerking!
Groeten,
Martin, Marie-Jose en Ruben


14/03/12

Ontzettend bedankt voor de stoere kaartjes van onze zoon Joep! We zijn erg blij met het eindresultaat. In de loop van de weken hebben we ook veel leuke reacties gekregen op het kaartje!
De samenwerking met Rocking Cards hebben we als heel prettig ervaren en is zeker voor herhaling vatbaar. ;)
Sjoerd & Ellis


10/03/12

Goedemorgen Joyce, Alweer 11 dagen oud is onze Melle.. Het is een tevreden kereltje.. Wij genieten volop.. Hebben veel leuke reacties gehad op het kaartje.. Het was/is echt een kaartje voor ons, wordt gezegd..
Wij bedanken jou voor het maken van het mooie kaartje en wie weet tot een volgende keer..
Groetjes Gert, Femke en een knuffel van Melle


07/03/12

Hi Joyce, nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking en voor het ontzettende leuke en stoere geboortekaartje! We krijgen er enorm veel leuke reacties op!
Thanks! Vincent, Maaike & Yves


04/03/12

Hoi Joyce, We krijgen alleen maar positieve reacties over de kaart van Juul. We willen je nogmaals héél erg bedanken voor het meedenken en de geweldige service!!
We zullen Rocking Cards bij iedereen zeer enthousiast aanraden!!
Nogmaals, dank je wel.
Groetjes, Thomas en Danielle


02/03/12

Beste Joyce, bij de geboorte van ons lieve neefje Mads waren we niet alleen weg van hem, maar ook van zijn mooie en stoere geboortekaartje!
Met 3 kids is ons gezin compleet en hebben we geen geboortekaartjes meer nodig. Maar we vonden de kaarten zo origineel, dat we een kaart hebben gebruikt voor ons feest.
Dank je wel voor het meedenken en voor je perfecte en snelle service!!
We hopen dat ons feest net zo stoer en rocking wordt als onze kaart.
Steven & Jolanda


27/02/12

Hallo Joyce!
Ik wil je via deze weg persoonlijk nog eens bedanken voor de geweldige service en afhandeling van de geboortekaartje van Dani. Heb al reacties gehad dat ze het een stoer en origineel kaartje vinden.
Normaal gesproken zou ik willen zeggen dat ik het graag een volgende keer weer zou doen, kaart kiezen en bestellen, maar dat zit er helaas niet in. Joyce echt SUPER bedankt en ga vooral zo door!
Groetjes Ida, Erik, Jip en Dani


26/02/12

Beste Joyce, Hier dan eindelijk onze reactie! Wat hebben wij een ontzettend leuke reacties ontvangen op ons geboortekaartje. Wij hebben de samenwerking met Rocking Cards als zeer fijn ervaren. Door de betrokken en persoonlijke benadering door jou zullen wij Rocking Cards zeker aanraden wanneer mensen ons vragen of wij nog een leuke site voor een geboortekaartje weten.
Wat wij ook erg prettig hebben gevonden is dat je openstond voor aanpassingen e.d. Dit deed je dan ook zeer snel. We hebben zelfs mensen gehoord die ook maar eens een kijkje gaan nemen op de site van Rocking Cards.
Joyce, nogmaals erg bedankt voor de geweldige service en je betrokken en persoonlijke benadering! Ik zou er niet raar van opkijken wanneer er een tweede komt wij weer bij Rocking Cards uitkomen.
Groetjes, Michel, Margot en natuurlijk Dex


20/02/12

Beste Joyce, Heel hartelijk bedankt voor de vriendelijke en snelle service! De kaartjes zijn echt mooi geworden en we krijgen veel leuke reacties hierop. Wat een opluchting dat er ook stoere geboortekaartjes bestaan!!
Groet, Annet, Gert-Jan, Jens, Dagmar en Fons


18/02/12

Op 9 februari is onze zoon Bob geboren. Er wordt in onze omgeving zó leuk gereageerd op zijn stoere geboortekaartje dat met Joyce is samengesteld! Het contact hebben wij als zeer persoonlijk en prettig ervaren. Groot compliment en zeker het aanbevelen waard.
Gr, Ron/Cindy/Bob


17/02/12

Nogmaals bedankt voor de mooie kaartjes! We hebben alleen maar complimenten gekregen. Wat fijn dat er een site is met geboortekaartjes die niet tuttig zijn maar stoer!
John, Gaby en Nolan


08/02/12

Goedemiddag Joyce, De kaartjes waren gisteren binnen gekomen en we hebben ze direct op de post gedaan. Ik krijg nu al hele positieve reacties van iedereen binnen, super leuk!
Wij zijn dik tevreden! Ik wil jou echt enorm bedanken voor al je hulp!
Lieve groetjes en een dikke kus van Teun


02/02/12

Hallo Joyce, Bedankt voor de geweldige kaartjes voor onze Jip. We krijgen ontzettende leuke reacties op het kaartje. En bedankt voor de fijne samenwerking.
Groetjes Bas, Dagmar, Ise, Cep en Jip


27/01/12

Hoi Joyce, Nogmaals bedankt voor de super leuke, mooie en stoere kaart voor Teun!!! We hebben alleen maar hele leuke reacties op ons geboortekaartje gehad! Nu zijn we heerlijk aan 't genieten van onze kleine Teun!
Fijne samenwerking en veel interesse.... beter hadden we het niet kunnen treffen!!
Groetjes Nico, Esther, Jesse en Teun!


25/01/12

Beste Joyce! Bedankt voor de fijne samenwerking, het kaartje is ontzettend stoer geworden! Vandaag heeft iedereen het kaartje ontvangen en de reacties zijn allemaal super leuk! Nogmaals bedankt!
Gr. Tessa, Celest, Joshua & James


23/01/12

Hallo Joyce, Bij deze nogmaals bedankt voor de leuke samenwerking, de snelle en persoonlijke mailtjes en het ontwerp voor het jongenskaartje. Mocht er een tweede komen en dat wordt een jongetje dan komen we zeker bij je terug voor dat ontwerp!
Op het geboortekaartje voor Isis hebben we vele leuke reacties gekregen en iedereen was verbaasd over de snelheid waarmee de kaartjes bij ze op de deurmat lagen. Isis is immers op een donderdag geboren en op zaterdag had iedereen het geboortekaartje al! Bedankt voor deze super service en wie weet tot de tweede zwangerschap! ;-)
Groetjes, Dave, Patty en Isis


18/01/12

Hi Joyce, Namens ons allen hartelijk bedankt voor de geweldige kaart en snelle afhandeling. Wij hebben enorm veel leuke spontane reacties ontvangen op de stoere kaart. De kaart past echt bij Fynn. Mocht er in de toekomst wederom gezinsuitbreiding zijn...dan weten wij je te vinden.
Nogmaals dank, Hans en Barbara


14/01/12

Wij willen jullie heel erg bedanken!!! Alles bij jullie gaat SUPER, gelijk reactie op mail, persoonlijke mails....enz...enz. En hele leuke reactie's op de kaart en babyborrelkaart! Heel erg bedankt voor alles en zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.
Groetjes, Dirk, Jennifer, Billie & Flint!


11/01/12

Hoi Joyce, Dank je wel voor je felicitaties!!! Wij zijn erg happy en Evi is een mooie tevreden dame!
Vandaag ontvingen we de kaartjes, wat snel weer! Echt een super service!
Dank voor alles en wij zullen Rocking Cards zeker aanbevelen, het kaartje is super evenals jouw snelle service! Waarvoor veel dank!
Groeten, Annemieke, Kasper & Evi


08/01/12

Hi Joyce, Langs deze weg nog eens bedankt voor de super fijne samenwerking en de fantastische service. We krijgen hier echt zeer positieve reacties op ons origineel geboortekaartje en alle extra's... bij deze nu ook een bewezen succes in België ;-) Beste wensen voor 2012!
Vele groetjes vanuit Lier van Kevin, Tiny en Bent... thnx!


30/12/11

Wat een complimenten hebben we gekregen!!! Wat zijn we blij met dit kaartje! Stoer en eigen... Maakt de geboorte van Douwe nog completer.
En Joyce wat ben je attent!!!!! Echt fijn!!!!
Arnoud, Bianca en rocking Douwe


29/12/11

Beste Joyce, bedankt voor het geweldige kaartje! We zijn er super blij mee en de reacties zijn top! En bij een tweede ;-) zullen we zeker aan je denken!
Groetjes, René, Joy & Guus


29/12/11

Wat zijn wij blij met het geboortekaartje van onze Lola! Helemaal in stijl... We hebben lang gezocht voor we een stoer kaartje vonden wat bij ons en bij de naam zou passen. Bij Rocking Cards hebben we dat gevonden!
Met wat kleine aanpassingen, die steeds binnen een dag verwerkt werden, hadden we al snel 'ons' kaartje! En wat krijgen we leuke reacties...
Heel bijzonder! Joyce, ontzettend bedankt!!!
Nicky en Bregje


23/12/11

Beste Joyce, We vinden zelf onze kleurkeuze groen en geel verfrissend en origineel en we zijn zeer tevreden over de samenwerking met jou. De reacties op het kaartje zijn heel positief: het is een stoer kaartje, opvallend en heel mooi. Alle complimenten voor jou, we zijn zeer tevreden. Veel succes met de komende geboortekaartjes en fijne feestdagen.
Hartelijke groeten, Priscilla


21/12/11

Hoi Joyce,
We krijgen erg leuke reacties op het kaartje.
Net zo stoer als de naam en Stuart zelf.
Past precies bij jullie.
Anders dan anders, maar we hadden ook niets anders verwacht.

Het mutsje moet ie nog ingroeien,
en daar doet Stuart z'n best voor,
maar zal hem ook goed staan ...........
thnx 4 all,
mvrgr Teun en Bianca


21/12/11

Hoi!!!
Onwijs bedankt voor het te gekke resultaat!! Een mooier kaartje voor Skip hadden we ons niet kunnen bedenken :)
Heel veel succes verder met Rocking Cards!
Groetjes Joni en Jeffrey


20/12/11

Dank voor de perfecte service! Snel, vriendelijk en accuraat. Naar volle tevedenheid vandaag de kaarten binnengekregen. Rocking Cards is zeker aan te raden.
Chris, Claire en Guus


10/12/11

Hallo Joyce!
De kaartjes zijn binnen en liggen klaar om verstuurd te worden. Dank voor de spoedige afhandeling!
Bedankt voor de goede service en leuke contacten. Wie weet tot een volgende keer.
Groetjes,
Hendrik Jan, Elise, Stijn en..... TEUN !


04/12/11

Hoi Joyce, De kaartjes zijn te gek! We krijgen hele leuke reacties. Dank!
Veel groeten van hele trotse ouders van Kéle, het is zoooooo'n schatje!!
Groetjes Sven en Marieke


23/11/11

Hoi Joyce, Wij hebben de kaartjes verstuurd en ze zijn heel goed ontvangen!! Iedereen was heel positief en ze vonden ze heel goed bij Jack en bij ons passen. Heel stoer en anders dan anders. Dat wilden wij natuurlijk ook. Helemaal goed dus! Bedankt!
Groetjes Patrick, Kitty en Jack


21/11/11

We hebben de geboortekaartjes, de romper en het lakentje goed en perfect ontvangen. Enorm veel positieve reacties op de kaart gekregen. Stoer was het meest gehoorde compliment! Die wilden we even aan jou doorgeven.
Dank je wel voor al je ideeën en geduld. Mocht er een tweede komen, dan zie je ons zeker weer terug!
Groetjes, GJ en Linda


11/11/11

Hoi Joyce, Wij willen je bedanken voor de snelle service en de super kwaliteit van de gedrukte kaartjes! Krijgen heel veel leuke reacties op het stoere kaartje van Neill. Als vrienden/kennissen op zoek zijn naar een leuk en origineel geboortekaartje zullen wij Rocking Cards zeker aanbevelen!
Groetjes Jennifer en Pascal


11/11/11

Beste Joyce, We hebben de kaartjes gister in goede orde ontvangen. Bedankt voor de geweldig goede service !
Met vriendelijke groet, Mark en Ilse


28/10/11

Hoi Joyce, Van onze kant ook nog even een bedankje voor je supergoede service en klantvriendelijkheid! We zijn erg blij met het kaartje en krijgen er heel veel leuke reacties op. Top gedaan!
Groetjes, Marleen en Roy


24/10/11

Op ons geboortekaartje "MICK" hebben we heel veel positieve reacties gehad. Mensen vragen hoe we bij zo'n kaartje kwamen, waar die vandaan komt en dat die zo goed bij ons past. Omdat dit geen "standaard" geboortekaartje is was het de eerste keer dat we überhaupt reacties kregen op een geboortekaartje en dan ook direct zoveel reacties. Dat was echt geweldig!
Onze welgemeende dank,
Thierry Viola Nikki en Rini


23/10/11

Ha Joyce, We hebben hele leuke reacties op het kaartje gekregen! Echt super dat je ons idee van de driewieler en fietsen zo goed naar een mooi en stoer kaartje hebt vertaald! De samenwerking met jou was echt heel fijn!
Groetjes van Saskia, Auke en Jitske


22/10/11

Joyce, we krijgen het ene compliment na het andere over onze geboortekaartjes, echt te gek! Uiteindelijk zijn ze allemaal voor jou, nogmaals heel erg bedankt!!!
Gr. Kim en Helen en Duke


21/10/11

Hoi! Wat krijgen we veel leuke reacties op ons kaartje van Menthe...
Mensen vinden het een een stoer en origineel kaartje, van een subtiele eenvoud met een mooie afwerking, mooie details. Kortom, super!!
En Joyce, bedankt voor de fijne manier van zaken doen.
Groetjes,
Dick, Isabelle & Menthe


18/10/11

Beste Joyce, De kaartjes zijn vanochtend vroeg bezorgd en we zijn er superblij mee. Het resultaat is prachtig! Bedankt...
Lucien, Rosalie en Zep


14/10/11

Hallo Joyce, wilde je nog even laten weten dat we heel veel positieve reacties op het kaartje krijgen! Origineel, cool, smaakvol en strak is het vaakst genoemd! Thnx!!!
Klaas, Eva, Rosa, Robyn en Wessel


12/10/11

Joyce, bedankt voor de geweldige kaartjes die je voor ons hebt gemaakt! We hebben heel veel leuke reacties gehad! Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking! Rocking Cards rocks!!
Carlijn, Eric, Danée en Senn


10/10/11

Hoi Joyce, Bedankt voor de fijne samenwerking. De reacties op het geboortekaartje van Moos zijn zeer positief. Vooral goed en waar gevonden, past helemaal bij jullie en bovenal STOER. Past precies bij zijn naam! Een derde zit er voor ons niet meer in, maar ik zal je site zeker aanraden!
Groeten, Eugéne, Esther, Nova & Moos


07/10/11

Bedankt voor het maken van ons kaartje! We zijn er zeer tevreden mee. Het is een kaart die echt bij ons past. Eenvoudig, rock 'n roll en ook persoonlijk (door de cartoon van onze wieg). We krijgen van iedereen leuke reacties!
Jeroen en Anne


07/10/11

Hallo Joyce, Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking! Super dat je de kaartjes voor een jongen en een meisje helemaal hebt aangepast naar onze wensen. Het uiteindelijke 'godallemachtige' kaartje voor Lena is helemaal geweldig! We hebben er veel leuke reacties op gekregen, mensen die het woordje godallemachtig weer verwerkten in de felicitatiekaartjes enzo. Als er een derde komt weet ik zeker dat er weer bij jou aan zullen kloppen dus keep up the good work :-)!
Groetjes, Mieke, Tom, Gijs en Lena


06/10/11

Hallo Joyce, We hebben echt onwijs veel leuke reacties op het geboortekaartje gehad. Ook wijzelf waren zeer tevreden over het uiteindelijke kaartje, ziet er echt super uit. Wij willen jou bedanken voor de prettige samenwerking.
Gr Jasper & Vera


29/09/11

We zijn ontzettend blij met het kaartje van Mila! We krijgen zeer veel positieve reacties op het stoere en duidelijke kaartje. Mocht er hopelijk ooit een 2e komen dan zullen we jullie zekers weer benaderen. Ontzettend bedankt voor de goede en snelle service!
Groetjes Annemieke en Kim en een knuffel van Mila


26/09/11

Ontzettend veel dank voor de supermooie kaartjes van onze zoon Jack. Al onze vrienden vinden het een gaaf en stoer kaartje, precies wat we wilden!!
gr Bob, Daphne en Jack


24/09/11

Hoi Joyce, De kaarten zijn vandaag aangekomen, top!
We hebben het contact met jou als zeer prettig, professioneel en snel ervaren. We gaan je zeker aanbevelen. Veel succes met Rocking Cards!
Groetjes en nogmaals bedankt,
Marcel, Kelly en de kids


23/09/11

Hallo Joyce, De kaarten zijn goed aangekomen. Ze zien er mooi uit! We krijgen leuke reacties! Bedankt voor je fijne, snelle en betrokken hulp!
We hebben het als erg positief ervaren!
Nogmaals bedankt!
Vriendelijke groeten, Sanne van Vreeswijk


22/09/11

Bedankt voor de superleuke geboortekaartjes. We vonden de wijze van communiceren erg fijn en bevelen je dan ook zeker bij anderen aan. We krijgen erg leuke reacties op het kaartje. Nogmaals bedankt!
Lieke, Edwin en Mees


22/09/11

Wij willen Rocking Cards bedanken voor de vriendelijkheid, snelle service en uiteraard voor een super gaaf geboortekaartje voor onze zoon Hunter, geboren op 15-09-2011.
Familie Verstappen


21/09/11

Nogmaals superbedankt voor de superstoere kaartjes van Sjors! We krijgen leuke reacties! Het was fijn om dit bij jullie te regelen!
Groetjes Martijn & Rolieke


20/09/11

Hallo, We willen je heel erg bedanken voor de super gave geboortekaartjes. De reacties die we krijgen zijn echt superleuk. Ze vinden het echt een stoer, gaaf en cool kaartje wat echt bij ons past. Wij willen je ook bedanken voor de samenwerking die echt snel en zeer goed is verlopen. Helemaal top. Bedankt voor alles!
Groetjes jan-marius, melanie en ziva


16/09/11

Hoi Joyce! Heel erg bedankt voor de gave geboortekaartjes, snelle service en het prettige contact. Reacties zijn allemaal leuk en iedereen vindt het een stoer kaartje, precies wat we wilden! Heel erg bedankt voor alles!
Ga zo door, je bent een topper!
David, Angelique, Tomas & Dexter


14/09/11

Hoi Joyce, Vol trots staat het eerste officiele kaartje bij ons op de kast, ik zal je vertellen... Hij staat prachtig ;-)De eerste reacties zijn helemaal geweldig!! We hebben de kaarten dus in zeer goede staat ontvangen, nogmaals, hartstikke bedankt!
Veel liefs Jacco, Yvonne, Jaimy, Jessy & Jay ;-)


10/09/11

Hee Joyce! Wat zijn we blij met het, zeg maar gerust, "kneitergave" geboortjekaartje! Alleen maar mooie reacties retour en hij past he-le-maal bij Jack. Nogmaals bedankt voor de snelle service en goede samenwerking en wij weten waar we moeten zijn voor onze kaartjes!!!!!!
Groet Stefan, Wendy & Jack


09/09/11

Hoi Joyce, Niets dan lof over het kaartje. De VW-bus zorgt bij veel mensen voor herinneringen en dus leuke verhalen. Ook de kleuren vindt iedereen erg mooi, en, niet te vergeten, we hebben al een aantal reacties gehad op de stevigheid van het karton waarop het is gedrukt. Een luxe uitstraling!
Ik verwacht dat een aantal zwangere vriendinnen in ieder geval de site gaan bezoeken en wellicht verder info gaan vragen. Met Pepijn gaat het goed. Voor een volgende (nu nog wat vroeg) laten we jullie site onder favorieten staan. Dank voor alles.
Warme groet, Joost en Katrien


08/09/11

Wat zijn we blij met het geboortekaartje! Bij ons mooie mannetje, Billy, pas dit kaartje perfect. We krijgen ontzettend veel leuke reacties op het kaartje. Kwaliteit is echt super! En de service is geweldig! Nogmaals bedankt..
Groetjes Mike en Kim


06/09/11

Hi Joyce, Bedankt voor de mooie geboortekaartjes van Lora. Ze zijn vanmiddag op de post gegaan!! We zijn er heel blij mee en tot nu toe alleen maar positieve reacties op je ontwerp en de kwaliteit van het papier en het drukwerk. TOP! Groetjes, Roland en Andrea


31/08/11

Dag Joyce, We hebben leuke reacties gehad op het kaartje. Ze vonden het erg apart. De samenwerking verliep prima, snelle reacties en betrouwbaar!
Nog bedankt. Christine en Robin


30/08/11

Hi Joyce, We zijn super tevreden over de service van Rocking Cards!
Wat mij bijzonder aanspreekt is de persoonlijke benadering en de zeer snelle reacties via de mail! Alles is duidelijk en overzichtelijk. De collectie is waanzinnig!
Terwijl ik bij alle overige kaarten aanbieders zelden leuke, aparte en vooral stoere kaartjes kon vinden moesten we hier echt een keuze maken want ik vond echt alle ontwerpen top. Uiteindelijk hebben we voor het ontwerp Just gekozen en de reacties zijn super leuk!
Met Mees gaat het geweldig we zijn super trots op onze kleine man!
Bedankt voor alles! Jeroen en Wendy


29/08/11

Jack is geboren! Het is een stoere vent met dito geboortekaartje. We krijgen zoveel complimenten over het kaartje, helemaal leuk! Bedankt voor het meedenken, de snelle service en de interesse! Super! Bedankt voor alles, we zullen Rocking Cards hier op Curacao zeker aanbevelen!
Groetjes, Patrick en Esther


21/08/11

Beste Joyce, Iedereen die ons kaartje gezien heeft was er zeer van onder de indruk, en niet enkel van de mooie naam :)):
Ook iedereen die voorbij onze deur liep in het ziekenhuis vertraagde even om ons kaartje goed te bekijken. Door de open deur hebben we enkel positieve reacties gehoord.
En het beste compliment voor jou is misschien nog dan kennissen die zelf geboortekaartjes maken er zeer positief over waren.
Iedereen laat ons ook al weten waar er een VW busje in het blauw te koop staat zodat we deze kunnen kopen voor Toon zijn 18e verjaardag :)
Nogmaals bedankt voor de zeer vlotte samenwerking en als we nog aan een derde kindje beginnen zullen we zeker naar jouw site surfen.
Koenraad, Bie, Linn en Toon


21/08/11

Hoi Joyce, De kaartjes zijn vrijdag afgeleverd. We hebben ze dezelfde dag kunnen posten en de positieve reacties stromen binnen! Mensen vinden zo'n stoer kaartje ontzettend leuk.
Ontzettend bedankt voor de snelle reacties op onze vragen. We vonden het heel leuk dat je zo veel met ons meedacht over het kaartje en de tekst.
Helemaal super dus!
Groeten, Carolien, Antwan en Bente


21/08/11

Hee Joyce,
We zijn ontzettend blij met het eindresultaat van de kaartjes!
Mooie kwaliteit, goede afwerking en een goede en snelle service.
We krijgen veel positieve reacties op het stoere kaartje.
Bedankt!!
Gr. Sjaak, Daisy, Morris en Levien


19/08/11

Hoi! Alles goed hier! Jerry doet het erg goed! We zijn blij met de stoere kaartjes! Een keer wat anders dan al die andere softie geboortekaartjes :-} Iedereen vindt het kaartje te gek! Mochten we straks toe zijn aan een tweede dan zullen we zeker jouw site weer bezoeken!
Gr Inoa


18/08/11

Hallo Joyce, Wij hebben de kaarten ontvangen! Ze zijn geweldig en we hebben alleen maar positieve reacties gehad. Dank je wel voor je service!
Take care
Patrick, Marjan en onze held Dean


17/08/11

Ha Joyce,
De kaartjes zijn gisteren in goede orde ontvangen en alweer verstuurd!
We zijn heel blij met het uiteindelijke resultaat (kleurstelling, drukkwaliteit, foto en flexibiliteit om het naar onze wensen aan te passen).
We gaan nu nog kijken of we een echt nummerbord kunnen laten maken:)
Dank ook voor je snelle reacties en goede suggesties en heel veel succes verder met Rocking Cards!
Groet, Cedric, Vivian, Nina en natuurlijk: Javi!


15/08/11

Hoi Joyce, Ons kereltje Juul is ondertussen alweer 10 weken oud en hij doet het supergoed! Ook Meike vindt haar broertje geweldig, hij wordt bedolven onder de kusjes.
De geboortekaartjes hebben we goed ontvangen en de reacties die we kregen waren erg positief. O.a. 'stoer kaartje' en de meeste mensen vonden het ook erg toepasselijk voor ons. (Roel is gitarist in een band, vandaar).
Bedankt voor de fijne samenwerking!
Groetjes Sylvia


14/08/11

Hey Joyce, Langs deze weg willen we je nog even bedanken voor het superstoere kaartje! Tim is al net zo stoer, zo niet stoerder, dan het kaartje! Je hebt ons prima geholpen en goed meegedacht en daar zijn we erg blij mee. We hebben ook leuke reacties gehad op het kaartje. Men vond het een unieke en originele kaart! En daar doe je het voor toch?
Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!
Grtz, Hans, Kirsten, Loes en Tim


13/08/11

Hoi Joyce, Nogmaals hartelijk dank voor het mooie, stoere kaartje voor ons ventje en de uitstekende service! We hebben erg veel leuke reacties gehad en we zijn er zelf ook bijzonder trots op.
Succes en groet, Jeannette, Joris en Julius


08/08/11

Hoi Joyce, Ik wil je via deze weg nog bedanken voor het geweldige kaartje dat je voor Jimi gemaakt hebt. Het kaartje voor onze Jimi rockt echt, net als ons kleine ventje! Bedankt voor al je hulp. Je bent heel flexibel en klantgericht, ook bij zo'n pietje precies als ik :-) We krijgen echt superleuke reacties!
Groetjes, Annemiek en Ronny


29/07/11

Hi Joyce, het geboorte kaartje voor onze Noah is te gek geworden (zie kaartje Billy). Stoer en lekker anders.
We hebben er ontzettend veel leuke reacties op gekregen (behalve dan mijn moeder die toch liever pasteltinten had gezien;-)). Noah is een klein, fel en helder mannetje waar we ontzettend trots op zijn. Het kaartje past helemaal bij hem. Bedankt voor de fijne samenwerking en de uitmuntende service!!
Wie weet tot spreeks.....
Raoul, Danielle & Noah


28/07/11

Beste Joyce, alles gaat heel goed met ons allemaal. Evie is prachtig (godallemachtig:-), heel tevreden en helder. We hebben erg veel leuke reacties gehad op het kaartje. We vinden dat de samenwerking en de snelle verwerking van de concepten tot het definitieve kaartje prima is verlopen. Vriendelijke groet en misschien tot later :-).
Frank, Barbara, Luuk en Evie


26/07/11

Hi Joyce,
Bedankt voor de samenwerking! Het kaartje voor onze zoon Seth is super geworden!! (Troy-kaartje met aangepaste tekst!) Fijn, dat we verschillende lettertypes hebben kunnen 'bekijken' alvorens we een keus moesten maken. De kaartjes waren ook snel in huis en de reacties waren helemaal leuk; in de trend van "stoer", "anders" en "helemaal jullie".
Kortom: we zijn blij en denken te weten dat onze zoon Seth later ook erg tevreden zal zijn met zijn "geboorte-aankondiging"! :-)
Groetjes Bas & Lizet


26/07/11

Hoi Joyce, Sinds gisteren zijn de dames thuis. Het gaat heel goed. We hebben de kaartjes en het mutsje in goede orde ontvangen. Beiden zijn echt super geworden, bedankt. We krijgen erg veel leuke reacties, o.a. "Dat moet wel een rock girl worden!".
Superbedankt voor de goede en snelle service en wie weet tot een volgende keer!
Groetjes Sanne, Wiljan en Lola!


23/07/11

Hoi Joyce, super bedankt voor de stoere kaartjes voor de geboorte van Pepijn! Nog bedankt voor het leuke contact en je snelle reacties op de mail.
Veel groetjes Bas, Margo, Fien en Pepijn


22/07/11

Ons gezinnetje is compleet! Bedankt voor de supergave kaartjes om de geboorte van Roemer te vieren. Ook de service was top!!
Margot, Mark, Tatum & Roemer


15/07/11

Hee Joyce, Ook wij zijn hartstikke blij met de kaartjes van onze Sebas. Zoals iedereen hieronder beaamt is het erg prettig met je samenwerken! Nogmaals bedankt voor alles en wellicht tot nog eens...
Veel groeten Marieke, Bert en Sebas


08/07/11

Hallo Joyce, Het gaat super goed met ons en kleine Fender! Fender is een super lief tevreden manneke, en de kraamweek was erg leuk om eens mee te maken. Iedereen vindt de kaartjes erg leuk en toepasselijk bij de naam Fender (vernoemd naar de eerste gitaar van Martijn) en omdat we dat natuurlijk een erg leuke naam vinden.
Lennon is ook erg blij met zijn broertje gelukkig. Soms gaan de kusjes net iets te hard, maar Lennon doet het super als grote broer. Hij kan aleen de F niet uitspreken dus broertje ender roept hij de hele dag ha ha.
Nogmaals bedankt voor de leuke kaartjes en de snelle service!
Groetjes Laurie en familie


06/07/11

Dag Joyce, We zijn ontzettend blij met het stoere kaartje voor onze kleine Mink, we krijgen er heel veel leuke reacties op! Dank je wel Joyce voor hoe het hele proces is verlopen: snel, precies en soepel. Net wat we nodig hadden na de snelle geboorte van Mink, nogmaals bedankt voor alles!!
Lieve groet, Simon en Bianca


05/07/11

Hoi hoi, Wij zijn helemaal in de wolken met onze kleine man. Boaz doet het heel goed en zijn zus is erg lief voor hem en mega trots. Een stoere man met een stoer geboortekaartje.
We hebben echt hele leuke reacties gehad op het kaartje. Een stoer kaartje en erg origineel. We zijn zelf ook erg blij met het kaartje en hoe de samenwerking verlopen is. we zijn erg goed op de hoogte gehouden en je reactie was altijd erg snel. Onze dank is groot voor de goede, persoonlijke en snelle manier van werken. TOP!!!
Heel erg bedankt, liefs Bjorn, Sanne, Jade en Boaz


05/07/11

Hey joyce, Helemaal blij met de kaartjes voor Kaj. We hadden nooit verwacht zo een stoer kaartje ergens te vinden. Het hele bestel- en ontwerp proces is super verlopen. Heel erg bedankt!
Groetjes peter, esther, evi en natuurlijk kaj


04/07/11

Beste Joyce, Afgelopen zaterdag hebben we het pakje in goede orde ontvangen. We zijn supertrots op het geboortekaartje en zijn erg benieuwd naar de reacties. Wij zijn er in ieder geval weg van!
We willen je bedanken voor de enthousiaste samenwerking en je input en wie weet mocht er nog een volgend kindje komen dan komen we zeker bij je terug!
Hartelijke groeten, Kees, Denise, Jesper en Sophia Wondergem


29/06/11

Hoi Joyce, Bedankt voor de snelle en goede service bij het ontwerpen van ons tweelingkaartje voor Bowi & Levi. Het kaartje is echt supertof geworden. Even wat anders dan de standaard tweelingkaartjes die te vinden zijn. Veel leuke reacties gehad. Mensen vonden het kaartje echt bij ons passen, geslaagd dus! Nogmaals dank!
Groetjes Debby, Pascal, Bowi en Levi


22/06/11

Hi Joyce, Sorry voor mijn late reactie, maar wij hebben de geboortekaartjes goed ontvangen. Echt iedereen vond het een stoere/leuke kaart. Wij zijn er dan ook nog steeds heel blij mee.
Bedankt voor alles! Groetjes Angelique


15/06/11

Hoi Joyce, Waarschijnlijk morgen naar huis met het ventje. We hebben heel veel leuke reacties gekregen over de naam en het geboortekaartje. De raamsticker is fantastisch. Omdat het rode letters zijn, krijgen we van sommige mensen de reactie dat het wat 'bloederig' eruit ziet. Maar in feite was dat ook :-) Wij zijn er in ieder geval erg blij mee. Dank je voor je betrokkenheid!!
Groet Joep en Ingrid


11/06/11

Goedemorgen Joyce, De kaartjes zijn erg gaaf geworden. In het echt vind ik het geboortekaartje nog mooier dan de digitale proefdruk (en die vond ik al super :-))
Heel erg bedankt voor de enorm fijne en snelle samenwerking. Geweldig hoe je met ons mee hebt gedacht over vormgeving, kleur en tekst. Zoveel service maak ik niet vaak mee.
Van onze vrienden en familie hebben we veel complimenten gehad over het geboortekaartje. Vooral de link naar muziek, The Beatles en daarmee naar John Lennon vindt iedereen erg leuk.
Nogmaals bedankt voor alles en ik zal iedereen die op zoek is naar een stoer geboortekaartje Rocking Cards aanraden!
Groetjes,
Jochem, Scarlet, Addison & Lennon


11/06/11

Hey Joyce !!
We hebben de kaartjes ontvangen 1 dag na uw verzending, dit is supervlug aangezien wij in België wonen. Na te zoeken bij drukkerijen en tussen alle andere "cliché" kaartjes waren we superblij en meteen overtuigd toen we uw kaartjes op het internet tegenkwamen.
Het was een hele toffe, aangename samenwerking. Je hebt zonder probleem ons kaartje 2x gewijzigd, ons een voorbeeld opgezonden en ons ideetjes gegeven om ons kaartje nog mooier te maken. Rocking Cards Rules !!
Duizendmaal dank en hopelijk tot nog eens.
Groetjes, Arne, Kelly & Harley


03/06/11

Beste Joyce, we zijn superblij met de kaartjes voor Leo Jack. Vandaag zijn de kaartjes aangekomen bij al onze familie en vrienden en we hebben al diverse positieve reacties ontvangen op de vet coole kaart. Bedankt hiervoor en voor de prettige communicatie. Groetjes!


23/05/11

Na een lange zoektocht op internet en een bezoekje aan de drukkerij hadden we nog steeds niet het kaartje gevonden waar we 100% tevreden mee waren. Via google kwamen we op de website van Rocking Cards terecht. Toen we het kaartje zagen met het nummerbord, waren we meteen verkocht. We zochten een stoer kaartje dat niet dertien in het dozijn was. We willen je nog even bedanken Joyce voor je flexibiliteit. We hebben een aantal keren wijzigingen doorgevoerd en zelfs de naam op het laatste moment gewijzigd. Dit was geen enkel probleem en je hebt met ons meegedacht in de kleurstelling. We krijgen enorm veel leuke reacties van vrienden en familie. Dank nogmaals en wie weet tot een volgende keer.
Hartelijke groet, Bauke en Annet


19/05/11

Beste Joyce, Super bedankt voor de kaartjes, erg mooi en vooral erg stoer. Precies zoals we het wilden hebben. Alleen maar leuke reacties gehad. Dus helemaal top. Bedankt daarvoor.
Groetjes Roy, Lesley en Bruce


17/05/11

Dag Joyce!
De geboortekaartjes van Quirijn zijn hartstikke mooi! Veel mensen reageren super enthousiast; vooral ook als ze het mutsje en de romper zien! Ik vind de kwaliteit van de kaartjes echt boven verwachting. Over de persoonlijke service tijdens het nadenken over de tekst en de opmaak, en je betrokkenheid en pro-actief informeren tijdens de spannende tijd rond de uitgerekende datum zijn wij heel erg te spreken. Veel dank nog daarvoor! Kortom; niets dan lof.
Wie weet tot een volgende keer...!
Groet en nogmaals ontzettend bedankt, Jappe en José Goud


13/05/11

Hé Joyce, We hebben de kaarten van Vince ontvangen, ze zijn perfect! Héél mooi. We willen je nog even bedanken voor accuraatheid, oog voor detail en betrokkenheid. Dat gaf ons het gevoel dat zoiets belangrijks als de geboortekaartjes bij de juiste persoon in handen was! Héél fijn was dat. Bedankt daarvoor.
Groetjes Joey en Anne Marie Kors      


07/05/11

Hoi Joyce, We hebben zojuist de kaartjes van Tigo binnen gekregen. Ze zijn heel mooi geworden! Irene en ik gaan ze met veel plezier en trots naar iedereen opsturen. Bedankt voor de goede en snelle service. Wellicht tot een volgende keer!
Groeten, Arjen en Irene


06/05/11

Lieve Joyce, Wat is het weer bijzonder dat jij ons geboortekaartje hebt willen maken! Met de input van onze dochter Meindel is het een bijzonder en persoonlijk kaartje geworden. En met de fantastische service en vormgeving van Rocking Cards mogen we dan weer zeer trots zijn op het resultaat. 1000x dankjewel!!! Rocking Cards is TOP!
Dikke kus van Jeroen, Marion, Meindel en Simon


05/05/11

Beste Joyce, Namens ons 3e nogmaals hartelijk dank voor het kaartje! Zelf vonden we hem natuurlijk al geweldig maar de reacties die we er op krijgen zijn ook allemaal positief! Bedankt voor jouw input en medewerking. Ga zo door!
Groetjes, Edwin, Marjolein en Stan


04/05/11

Hai Joyce, We hebben gisteren de kaartjes al ontvangen. Ze zijn erg leuk! We hebben net alle enveloppen geschreven en morgen gaan ze op de bus. Dan kan het echte feest beginnen.......
Ze zien er erg leuk uit en ik ben heel blij dat je van die leuke kaartjes maakt. Hartstikke bedankt en mocht er nog eens een gelegenheid zijn dan zullen we zeker aan je denken.
Dankjewel namens Thomas, Merel en Suzanne


26/04/11

De kaartjes hebben we op tijd ontvangen en zijn nu onderweg naar de familie, vrienden en kennissen. We zijn er erg blij mee!
Hartelijk bedankt voor de snelle actie en goede service. Wellicht tot een volgende keer.
Groeten, Kim, Koen en Liv Ella


22/04/11

Hoi! De geboortekaartjes zijn inmiddels de deur uit en we hebben ontzettend leuke reacties gekregen. De geboortekaartjes zijn zeker niet standaard en zoetsappig maar juist uniek en stoer, wat bij ons en kleine Mels past.
Met ons gaat het goed, ik herstel snel en goed en Mels is een tevreden en lieve baby. Hij doet het super!
Bij een eventuele volgende zwangerschap zullen we zeker weer bij je terecht komen. Bedankt!
Groet Kim, Jasper en Mels


03/04/11

Hoi! Via deze weg wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de te gekke geboortekaartjes. Ook de kaartjes met koelkastmagneten vielen erg goed in de smaak bij de kraamvisite. We komen de volgende keer weer graag bij jullie terug.
Familie de Veer


30/03/11

Joyce, ik wil je ontzettend bedanken voor meerdere dingen. De geweldig mooie kaartjes uiteraard! Maar daarnaast ook het ontzettend goede e-mail contact! EN daarbij kwam het lieve mutsje ook nog eens met de post! geweldig. een aanrader voor iedereen die een "bijzonder" kaartje wil! vrienden van ons die zwanger worden sturen we naar deze website!
Ga zo door!
groetjes, Ardy, Justyna & Zosia :)


27/03/11

Bedankt voor de super mooie geboortekaartjes van onze zoon Tommy. We zijn er erg blij mee. En de reacties zijn super! Dank je wel voor alles!!


04/03/11

Echt tof dat er ook nog hippe, anders-dan-traditioneel-kaartjes zijn! Onze complimenten! Danny & Mariska


18/02/11

Hoi Joyce, Bedankt voor de goede service met de kaartjes, ze zijn echt ontzettend mooi geworden en dan ook nog zo'n supergave romper met naam erbij. De romper is nog wat groot maar zal zeker veel gedragen worden.
Groetjes Rob Janssen en Hannie Berben


09/02/11

Hoi joyce,
Ik wou je via deze weg even bedanken voor de kaartjes van Lou met het busje. We hebben een tweeling en we dachten dat dat met het kaartje Lou niet ging, maar geen weg te moeilijk voor je. Ze zijn echt super geworden. En ook erg bedankt voor je steun via je mailtjes erg lief van je. De kaartjes vallen enorm in de smaak helemaal top.
Super bedankt voor alles!
Groetjes vanuit Drunen van Lenie, Benny, Jaimy en Ryan


08/02/11

Hoi Joyce, Alles gaat goed hier en we genieten enorm. Ook toffe en leuke reacties op de kaartjes gehad. Dank voor alles en tot snel!
Groetjes ESTHER en de Mannen


28/01/11

Hej Joyce, dank je wel voor de kekke kaartjes. De kaartjes met koelkastmagneten zijn toppie. Iedereen is er superenthousiast over! Tot de volgende keer!!!
Isa, Mark en Indigo


17/01/11

Hallo Joyce,
De meeste mensen hebben de kaartjes ontvangen. De reacties zijn erg goed!
We hadden de kaartjes keurig ontvangen. Met Wendy en Silver gaat het super goed! Echt een rijkdom.
Bedankt voor alles en misschien tot een volgende keer!
Groetjes Fam. Opdam


04/01/11

Gisteren hebben we de geboortekaartjes ontvangen en we zijn er echt super blij mee. In het echt zijn ze nog mooier dan de proef. Ook de slabber en romper zijn bijzonder mooooi! Bedankt voor de snelle service!
Bas, Maaike, Pip en Juul